KubusiowaMama
Fanka BB :)
Ja nie mam jeszcze nic bo to pierwsza dzidzia i tez jestem strasznie ciekawa czy chlopczyk czy dziewczynka![]()
manka_tk a ja mam wyprawke i dla chlopca i dla dziewczynki juz gotowa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja nie mam jeszcze nic bo to pierwsza dzidzia i tez jestem strasznie ciekawa czy chlopczyk czy dziewczynka![]()
Ja mam zamiar kupic wszystko unisex, bo prawdopodobnie nie bede chciala poznac plci dziecka [emoji14]. Chcialabym miec niespodzianke w dzien porodu.KubusiowaMama fajnieja zamierzam te pierwsze rzeczy kupić takie w neutralnych kolorach, moja znajoma dowiedziała sie w 9 miesiącu ze jednak chłopak i miała duży problem bo wszystko różowe, a juz była w tak zaawansowanej ciąży to nie było jej łatwo latać znowu po sklepach
![]()

manka_tk cieszymy się razem z tobą na pewno wszystko będzie dobrze
ola1990 u mnie podobnie 3 koleżanki poroniły 2 się nadal starają i nic zero są załamane teraz nie gadają ze mną bo ja jestem w ciąży :-(
Powiem wam że strasznie się czuję znowu się położyłam usnęłam teraz wstałam i jestem taka słaba nie wiem co mi dziś jest :-tak:

Olencja mi sie dziwne paznokcie u stop zrobily :/ strasznie pozolkly :/
Olencja bylas juz u gp??
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka