reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Cień cc jest operacją gdyż występuje przecięcie powłok skórnych, ale każde towarzystwo powinno mieć coś takiego jak katalog operacji. Ja jestem ubezpieczona w warcie i niestety cc nie występuje w katalogu, kasę dostanę tylko za urodzenie dziecka

Ja pracowała i przesądziła bo brzuch mam bardzo twardy :( mojemu się nie przyznam bo będzie zły :( cały worek wyprasowalam i ulozylam ładnie :) a przy okazji z jechalam za nisko zalążkiem i się oparzylam :( chyba będzie blizna :( teraz czekam na koleżanki sorki ale nie mam teraz siły odpisywac :(

Barbra bidulko pracowała ty i przesądziła się zalążkiem :rofl: odpocznij lepiej i trzymaj się z daleka od zalążka :-p bo jak nie od męża to od nas wirtualne baty dostaniesz za niestosowanie się do zaleceń lekarskich!

Izik hohoho, ja z moją teraz walczę zeby chociaz z godzinę wytrzymała, a pokłada się od 16 - jakby jej sie przysnelo to do polnocy bym miala ją na glowie :sorry:

Isia ech co zrobić, swiatek piatek czy niedziela, wlasnego biznesu trzeba pilnowac :/

Aliaolio jak juz sie rozpedzisz z tym sprzataniem to wpadnij i do mnie :rofl2: oczywiscie żartuje, a taki mam kryzys ze sprzataniem ostatnio ze jest syf nie z tej ziemi jak nie ogarne od razu kuchni czy prania. Do podlogi to ja sie nawet nie dotykam ;)

Cien jaką masc ci zalecil? Bo ja mam wrazenie ze cos mi jednak wyszlo... :baffled:

Serduszko ale bym sie wściekła, ciezarna sie "poswieca", jedzie bez jedzenia, picia a tu awaria? :sorry:

Volka to my czekamy na fotki ;)

Chrobek ja od poczatku ciazy nie siadam na siedzenia bez oparcia jak nie musze :sorry:

Fanti o daj spokoj z ta awarią wody. U nas najdluzej trwala ze 3 dni, ale wczesniej zapowiedzieli ze przez jeden problem bedzie wymiana rur na prawie calym osiedlu. Ale tak dlugo po swietach nie miec wody to koszmar.

Ja dzis o malo 2 drzemek nie zaliczylam, cos chyba wisi w powietrzu bo w dzien zazwyczaj nie spie... Oj gdybym tylko byla sama w domu, moze nareszcie bym sie wyspala, a tak to czekaja mnie kolejne 2-3 lata z oczami na zapalki:( chyba zaraz się z małą poloze,nie będę patrzec ze dopiero 19 czy ktoras

Co poradzić, wczoraj walczyliśmy żeby drzemki nie było, o 20:00 coś wisiało w powietrzu. Poszła spać po 22:00, więc dzisiaj to olałam. Już powoli się rozbudza, i tak wiem, że spać nie będzie przynajmniej do 23:00.

Mojemu zapowiedziałam, że może kołyskę składać, ale nie wiem czy się za nią dzisiaj weźmie. No i planuję powoli torbę pakować, przynajmniej to co mam.

reklama
Nailie mówił ze w aptece cos dla kobiet w ciazy dostanę tylko mam spytac.na razie nie kupowałam bo przeszlo .

Kurcze czuje sie jak na początku ciąży jezeli chodzi o spanie, non stop oczy mi sie zamykaja, masakra.

Moja koleżanka będzie miec cc w przyszlym tygodniu jestem ciekawa czy fakt po 3 dobach ja puszcza...bo ponoc teraz tak trzymaja ...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry