reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Laski Wy to chyba tylko sprzatacie :D
Ale pamietam jak to bylo jak jeszcze mieszkalam z rodzicami i siostrami to codziennie bylo sprzatane a na drugi dzien dom wygladal jak pobojowisko :P Im wiecej osob i wieksze mieszkanie tym gorzej ogarnac :D
Ja najbardziej odczuwam zmeczenie jak myje naczynia. No tak mnie wszystko boli, ze porazka ;)

Hejka ! Ja dzisiaj miałam szybki dzien [emoji14]

Na 13 mieliśmy być u mojej babci a miałam Jeszcze parę rzeczy do załatwienia na mieście więc mówiłam mojemu dzień wcześniej ze tak przed 12 musimy jechać... a on mnie wogole nie obudził!!!!i wstałam o 11:40! Byłam taka zla od rana zrabalam go na dzień dobry ze jak nie trzeba potragi do sypialni lazic i mnie budzić 10x a teraz mnie nie obudził...nic nie zalatwilam pojechaliśmy od razu do babci kupiliśmy jej kwiatka zjedliśmy obiad byliśmy kinie na MOJE CÓRKI KROWY żołądek mnie boli plecy mi wejdą w 4litery i już bym poszła spac :D
Okazało się ze najlepszy kolega mojego chrzesnego pracuje w pipie w Katowicach i juto ma ogarnąć moją sprawę :D

Fanti współczuję braku wody...

Bar ja używałam BLIZNASIL ale nie wiem czy można w ciąży bardzo dobry jest...

Ja mam burdel taki ze wstyd ale nie sprzątam bo mi się po prostu nie chce!

I nie wiem co miałam pisać jeszcze

Wklejam zdjęcie jak Pani ładnie zapakowala mi kwiatka :D

1d1b2fd8f09f790cbcca874d6627a416.jpg

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Młoda to żeś sobie pospała :laugh2: kwiatki śliczne.

Bar tak sobie zazartowalam twojego zalążka, a tu się nie ma z czego śmiać :hmm: środek na blizny jak na blizny-trzeba poczekać aż się zagoi i wysuszy. Teraz skocz albo wyślij męża po coś na oparzenia.

Bar brzydkie to oparzenie...
Ja juz dzieci położyłam okapałam sie...

Mloda ślicznie :-)
Cień ja tez sobie rozkladam sprzatanie ale i tak okropnie szybko się mecze. Chce juz wrócić do starej formy :(
Manka no przy dzieciach no to stop jest cos do sprzątania... Urok macierzyństwa :-)

Teraz mam chwile dla siebie aż nie zasne w fotelu... Druty poszły w ruch,szydelko dostało wolne...

Bar Bra ja mam w pzu i tez jestem ciekawa czy dostane.wniosek wyslalismy w kazdym razie. Ania B to w ktorym tyg beda Cie ciąć? Bo jesli mnie 2 tyg.przed terminem to tez 24 luty :D. Cien mi cos mąz mowi!ze ma za pobyt w szpitalu 70 zl chyba za dzien. To fajnie!ze dostalyscie. Za 6 dni powinnam miec cos kolo 350 zl. Mloda ladny kwiatek dla babci. My jutro z mlodymi jedziemy.

reklama
Młoda bukiecik śliczny. Jutro muszę do kwiaciarni pójść z młodym. już mi zapowiedział że on wybierze coś ciekawego a ja mam robić za sponsora.
Ogólnie to u nas mało przyjemne święta. Dzień babci ok ale jest już nutka przykrości bo dzień dziadka a tu żadnego nie ma. Był w 1 klasie taki problem bo pani kazała zrobić laurki dla dziadków i Oli zrobił tylko jedną . Pani się uparła że on ma dla dwóch babć zrobić i dwóch dziadków. On też się uparł i skończyło się wizytą mamy w szkole. A na wszelkich akademiach z tego powodu też były jego łzy dlaczego inne dzieci mają tyle a on ma tylko jedną babcię. Eh.
A z miłych okazji to właśnie w dzień babci zostaliśmy z mężem parą. 21 lat temu. Matko jaka jakiego ja mam starego męża :D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry