reklama

Marcowe mamy 2016

Bar ja zawsze jak sie oparze czy to żelazko czy garczek to kremem od Kasjana na odparzenia smaruje sudokrem albo jakiś inny, a na blizny moja mam mi po ciąży kupiła w aptece jakiś krem ze śluzu ślimaka powiem szczerze że ładnie rozstępy znikały, tylko nie pamietam jak sie nazywał

reklama
P.s to jest kwiatek w doniczce :D bo właściwie chyba nie napisałam... ja właściwie uwielbiam hiacynty i taki chciałam Ale baba w kwiaciarni powiedziała ze ma takie ładne sama nie wiem co to fiołek? W doniczce można podlać ble ble ble ze ładnie mi ubierze doniczke dala serduszka na patyku a ja właściwie wymusilam ze w gratisie chce to drewniane serduszko z napisem bo mój w swoim kwiatku miał a Ja nie!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam jedną babacie i dziadka... Ale z nim kontakt mieliśmy znikomy bo się rozwiodl z babcią jak byłam w zerowce i nie odwiedzalismy go az tak jak babcie :) babuszka moja mieszkała odemnie 300m więc bywało się codziennie [emoji14]

A co do Pani w szkole FANTI to jest przykre... Że tak nauczyciele robią :/ u nas w rodzinie był taki mini problem Że siostra mojego taty ma wnuczke jej córka wyjechała za granicę do pracy i ona się opiekuje dzieckiem ojcem nie ma co się chwalić (nn) nie ma jego nazwiska on siedział w więzieniu...później wyszedł Ale nie pozwoliły się dziecku z nim widywac a dochodząc do sedna sprawy wychowawczyni wyskoczyła z tekstem GDZIE JEST JEJ OJCIEC (wiedziała żE mama za granica) co według mnie raczej nie powinno ja to interesować tymbardziej ze dziecko jest wzorowy uczniem świadectwa z paskiem 0 problemów... i teraz jak ma się zachować babcia? Powiedziała ze temat ojca w rodzinie jest nie poruszany i żeby przy dzieckiu go tez nie poruszała to się wielce nauczycielka oburzyla ...bo ona chce wiedzieć gdzie jest ojciec

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Fanti jak to zrobilam hmmm na łóżku miałam deskę i jak prasowalam to w jechalam na nogę :(
Na oparzenia kolezanka poleciła mi cepan bo sama stosowała jak olej jej w twarz przyznał tak porządnie
Laski jak nie biegunka to zatwierdzenie :)

Bar Bra, oparzeń w żadnym wypadku nie natłuszczać zadna wazeliną, bo zamyka sie doszczetnie ranie mozliwość swobodnej wentylacji! A cepan to dobra i bajecznie tania masc z wyciagu z cebuli.

Bar ja kupiłam cepan po wycięciu woreczka żółciowego ale to było bardziej na zagojone rany żeby blizna nie została No i posmarowałam kilka razy i wywaliłem do kosza bo tak strasznie śmierdziała ta maść że aż mnie naciągało

Bar, ale to cieknie z tego na razie, nie? jak jesteś w domku to miej to odkryte, wietrz i przemywaj solą fizjologiczną taką w ampułkach po 5 ml można kupić albo octaniseptem psikaj. Później jak się zejdzie i nie będzie sączyć to te wszystkie wynalazki dopiero :)

reklama
Hmmm no to mam dylemat bo chce ja zamówić czyli najpierw poczekam aż się zagoi w sumie to gdybym tego nie dotknęła odrazu to chyba by nic nie było oprócz czerwonej plamy a ja to dotknęłam i skura się trochę podsunęła :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry