• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcowe mamy 2016

Bar ja zawsze jak sie oparze czy to żelazko czy garczek to kremem od Kasjana na odparzenia smaruje sudokrem albo jakiś inny, a na blizny moja mam mi po ciąży kupiła w aptece jakiś krem ze śluzu ślimaka powiem szczerze że ładnie rozstępy znikały, tylko nie pamietam jak sie nazywał

reklama
P.s to jest kwiatek w doniczce :D bo właściwie chyba nie napisałam... ja właściwie uwielbiam hiacynty i taki chciałam Ale baba w kwiaciarni powiedziała ze ma takie ładne sama nie wiem co to fiołek? W doniczce można podlać ble ble ble ze ładnie mi ubierze doniczke dala serduszka na patyku a ja właściwie wymusilam ze w gratisie chce to drewniane serduszko z napisem bo mój w swoim kwiatku miał a Ja nie!

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Ja mam jedną babacie i dziadka... Ale z nim kontakt mieliśmy znikomy bo się rozwiodl z babcią jak byłam w zerowce i nie odwiedzalismy go az tak jak babcie :) babuszka moja mieszkała odemnie 300m więc bywało się codziennie [emoji14]

A co do Pani w szkole FANTI to jest przykre... Że tak nauczyciele robią :/ u nas w rodzinie był taki mini problem Że siostra mojego taty ma wnuczke jej córka wyjechała za granicę do pracy i ona się opiekuje dzieckiem ojcem nie ma co się chwalić (nn) nie ma jego nazwiska on siedział w więzieniu...później wyszedł Ale nie pozwoliły się dziecku z nim widywac a dochodząc do sedna sprawy wychowawczyni wyskoczyła z tekstem GDZIE JEST JEJ OJCIEC (wiedziała żE mama za granica) co według mnie raczej nie powinno ja to interesować tymbardziej ze dziecko jest wzorowy uczniem świadectwa z paskiem 0 problemów... i teraz jak ma się zachować babcia? Powiedziała ze temat ojca w rodzinie jest nie poruszany i żeby przy dzieckiu go tez nie poruszała to się wielce nauczycielka oburzyla ...bo ona chce wiedzieć gdzie jest ojciec

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

Fanti jak to zrobilam hmmm na łóżku miałam deskę i jak prasowalam to w jechalam na nogę :(
Na oparzenia kolezanka poleciła mi cepan bo sama stosowała jak olej jej w twarz przyznał tak porządnie
Laski jak nie biegunka to zatwierdzenie :)

Bar Bra, oparzeń w żadnym wypadku nie natłuszczać zadna wazeliną, bo zamyka sie doszczetnie ranie mozliwość swobodnej wentylacji! A cepan to dobra i bajecznie tania masc z wyciagu z cebuli.

Bar ja kupiłam cepan po wycięciu woreczka żółciowego ale to było bardziej na zagojone rany żeby blizna nie została No i posmarowałam kilka razy i wywaliłem do kosza bo tak strasznie śmierdziała ta maść że aż mnie naciągało

Bar, ale to cieknie z tego na razie, nie? jak jesteś w domku to miej to odkryte, wietrz i przemywaj solą fizjologiczną taką w ampułkach po 5 ml można kupić albo octaniseptem psikaj. Później jak się zejdzie i nie będzie sączyć to te wszystkie wynalazki dopiero :)

reklama
Hmmm no to mam dylemat bo chce ja zamówić czyli najpierw poczekam aż się zagoi w sumie to gdybym tego nie dotknęła odrazu to chyba by nic nie było oprócz czerwonej plamy a ja to dotknęłam i skura się trochę podsunęła :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry