reklama

Marcowe mamy 2016

Nic nie cieknie jest tylko skóra zamknięta i czerwona plama :( OOo zaraz weme octaniseptem psikne dzięki dziewczyny :*
Że tak powiem brzydko oproznilam się i ide spać hehe :)

reklama
Ja dziś zrobiłam mmm pyszne pancaki ze startymi jabłkami :D wy robicie smaka na noc to ja też! :P Mamę nimi uraczyłam bo przyjechała prosto z pracy, pojechałyśmy razem na szkołę rodzenia, był film z porodów naturalnych masakra...
Potem do rossmanna po rzeczy dla dzidziola :) i do Tesco po kilka rzeczy... Wróciłyśmy przed 23, nogi mi do d. wchodzą i właśnie po gorącym prysznicu jestem w wyrku i boli wszystko jak cholera :( chyba dziś nie zasnę ;(

A to obiecane że szpitalnego kibla :)

Załączniki

• IMG_20160121_011208_937.JPG
    IMG_20160121_011208_937.JPG
    493,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20160121_011231_095.JPG
    IMG_20160121_011231_095.JPG
    362,1 KB · Wyświetleń: 70
Asieńka ja tez jeszcza nie śpię, myśle o jedzeniu ale sama nie wiem na co mam smaka. Jutro chyba szarlotkę upieke.
Chyba pora na melisę i może coś znajdę do wszamanka godnego uwagi.

Dziewczyny zmieniły sie wam może znamiona w ciąży? Bo od urodzenia mam na plecach pieprzyka tak 0,5 cm średnicy i zawsze był płaski a teraz wyglada jak nadmuchany bąbel

Dzień dobry ☺ padłam po godz 20... obudziła mnie paskudna zgaga jakieś 30 min temu... Rennie mam pod ręką ale postanowiłam ją zapic i wypiłam pół litra wody mineralnej... tym samym małego gdzieś przesunelam i pozbylam się zgagi hihi
Jak ja niecierpie lekarstw!!!!

Barbra kup sobie contratubex albo noscar w aptece na blizny... podobno dobrze działają.
Mnie się zrobił bliznowiec taki paskudny 15 lat temu jak miałam krwotok wewnętrzny ale ja nie jestem systematyczna w smarowaniu się i stosowaniu leków ;)
Ciekawe jak teraz będzie po cc....
Powiem Wam, że jakbym wiedziała, że mam szansę urodzić po tym szkoleniu wyjazdowym to bym się na to zdecydowała żeby jechać z brzuchem... ale termin mam na 8 marca, szkolenie 11-13 marzec...a termin jeszcze obliczany mniej więcej bo nie wiem kiedy miałam OM....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry