Ja sie przebudzilam ze 20 minut temu z okropnym bolem kregoslupa i tyle z mojego spania. A boli podobnie do boli krzyzowych, z tym ze po calosci, az sie z poduchą ciążową przeprosilam
Clodi mi sie trochę powiększyły plus powstalo kilka nowych, na szczescie niewielkich... Zmienil mi sie za to kolor wlosow i wygladam jakbym miala odrosty hehe
Fanti masakra z takim podejsciem nauczycieli, zmieczulica totalna, a wiadomo ze dziecko przezywa 2 razy gorzej niz dorosły
Manka a zebys wiedziala z tym sprzataniem, ja juz w dzien raczej tego nie robię, bo co wyniose jedne puzzle to za minutę inne klocki mam porozwalane i tak w kolko :O
Izik no to my dzis walczylismy bez tej drzemki do 21 z hakiem, i tyle z mojego spokojnego wieczoru i wczesciejszego pojscia spac
Ania super, to teraz wielkie odliczanie
Ja na oparzeniach sie nie znam, wiem tylko ze przez pomylke kupilam kiedys zwykly alantan niz ten do tylka to jak wol bylo napisane ze na poparzenia, a to raczej tlusta masc jest... Po oparzeniach slonecznych tez sie tlustym kremem smaruje, bo to ulge przynosi... Z drugiej strony na wieksze odparzenia, gdzie podobnie piecze, masc wysuszajaca typu sudokrem najlepiej działa i badz tu madry