reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Idzie zwariować z tym bólem! Niech no tylko wybije 37 tydzień to zacznę aktywnie "biegać" po schodach zeby młody szybciej wyskoczył.. No bo ile mozna uciskać mamie bebeszki od środka? :D

Ja sie przebudzilam ze 20 minut temu z okropnym bolem kregoslupa i tyle z mojego spania. A boli podobnie do boli krzyzowych, z tym ze po calosci, az sie z poduchą ciążową przeprosilam:baffled:

Clodi mi sie trochę powiększyły plus powstalo kilka nowych, na szczescie niewielkich... Zmienil mi sie za to kolor wlosow i wygladam jakbym miala odrosty hehe

Fanti masakra z takim podejsciem nauczycieli, zmieczulica totalna, a wiadomo ze dziecko przezywa 2 razy gorzej niz dorosły

Manka a zebys wiedziala z tym sprzataniem, ja juz w dzien raczej tego nie robię, bo co wyniose jedne puzzle to za minutę inne klocki mam porozwalane i tak w kolko :O

Izik no to my dzis walczylismy bez tej drzemki do 21 z hakiem, i tyle z mojego spokojnego wieczoru i wczesciejszego pojscia spac:sorry:

Ania super, to teraz wielkie odliczanie ;)

Ja na oparzeniach sie nie znam, wiem tylko ze przez pomylke kupilam kiedys zwykly alantan niz ten do tylka to jak wol bylo napisane ze na poparzenia, a to raczej tlusta masc jest... Po oparzeniach slonecznych tez sie tlustym kremem smaruje, bo to ulge przynosi... Z drugiej strony na wieksze odparzenia, gdzie podobnie piecze, masc wysuszajaca typu sudokrem najlepiej działa i badz tu madry ;)

Ja też nie spie już zjem sniadanko z moim i może znowu na trochę się zdrzemne
Tylko nie wiem już co robić z tym oparzeniem smarowac nie smarowac kremem aż się zagoi i potem ta mascia na oparzenia?:(

Ja tez juz od godzinki nie śpię.
Moj poszedl do pracy zaraz mala trzeba budzic do szkoly . Tez sie pewnie poloze a potem zobacze czy bede na siłach bo juz kupilam kapuste na golabki :) i albo dzis albo jutro zamierzam jesc he he
Ja juz bym chciala miec wszystko za soba.Martwi mnie to tetno podwyzszone jak to bedzie podczas porodu .Pewnie bedzie duuzo wyzsze...Przy Paulinie wiedzialam ze bede mial kroplowke podlaczona z oxy i takiego stresa dostalam w szpitalu ze lewatywy nie byly potrzebne hi hi .
A tak powaznie to chyba kazda z nas juz mysli nad tym a juz kobitki ktore wiedza co je czeka to juz wogole ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry