reklama

Marcowe mamy 2016

[nka, post: 13667453, member: 158774"]Fanti, musze przyznać, ze masz bardzo dojrzałego syna. Nazywa rzeczy po imieniu, bez zbędnego pitu pitu, dziadek nie żyje i juz.

Ja pamietam ze robilismy laurki i jak któs mial dziadkow na cmentarzu to tam też je zanosil.

reklama
Lewusek ja sie staram nie myśleć o porodzie, kazdy porod jest inny i tego sie trzymajmy ;) po co się nakrecac ;) jedyne czego sie obawiam to tego, ze trafię na jakąś mało uprzejmą położną, ktora skutecznie mi zepsuje wspomnienia z jakby nie bylo, tego duzego wydarzenia.

Cien cos moze wczoraj ciezkostrawnego zjadlas? Powodzenia na wizytach

Arusiowa u mnie gapienie sie w sufit jak nie mogę zasnąć nie pomaga, tak to chociaz sobie forum nadrobię, zmecze oczy przy okazji :sorry:

Fanti dobrze ze obylo sie bez wiekszych przygod z rana. U nas np moj maz jest chory jak wyjedzie gdzies w niedziele na miasto, ludzie zachowują się jakby sami na drodze byli

Asia tygryski fajne są ;) mi na koncowce 1 ciazy strasznie skora popekala, rozstepy byly bardzo glebokie i szerokie. Dopiero teraz jak skora jest rozciagnieta to nie ma takich gor i dolin, coz, takie uroki... przeciez paseczkow nie musisz pokazywać na zdjeciach ;)

Fanti dobrze ze obylo sie bez wiekszych przygod z rana. U nas np moj maz jest chory jak wyjedzie gdzies w niedziele na miasto, ludzie zachowują się jakby sami na drodze
Ja to mam wrażenie że u nas nie tylko w niedzielę są niedzielni kierowcy. Co dzień rano przy dojeździe do szkoły przynajmniej jednego muszę spotkać.
A że ogólnie mam zachowanie warszawskiego taksówkarza (czy. klnę jak szewc za kierownicą) to wyobraźcie sobie jakie męki przechodzę jadąc do szkoły i pilnując języka bo przy Olim nigdy nie używam brzydkich wyrazów.

Postanowiłam że dziś nie gotuję. Mamy fasolkę po bretońsku. mamy krokiety mama wczoraj zrobiła i jeszcze pierogi w zamrażarce. Szkoda tego wszystkiego wyrzucić. Za to wzięłam się za półki w kuchni. Planowałam to zrobić jak jeszcze pracowałam że to będzie pierwsze co zrobię jak tylko pójdę na L4. I tak mi się jakoś zeszło do dziś aż .

Hej dziewczyny

Nie nadrobie choc bym.chciala ale.nic.mi do glowy nie wchodzi...jestem teraz w sadzie i czekam.na rozprawe wiec.mam.takiego stresa ze jak nie urodze tutaj to bedzie jakis cud.

Pozniej postaram sie cos nadrobic i poczytac

Hej

Mnie też jest ciężko nadrobić.

Fanti dobrze, że to się jakimś wypadkiem nie skończyło.

Kustronka ja też jak tylko będzie 37 tydzień mam zamiar przyspieszyć poród, będzie dużo seksu, schody i pranie non stop będę rozwieszac.
Czasami mam już dość, od samego rana plecy mnie bolą.

Lewusek no nie da się ukryć, że myślimy o porodzie. Ja się strasznie boję i jak sobie pomyślę, że znowu będzie bolało to mam chęć cofnąć te ciążę, a męża udusić.

Ja juz po wizycie u okulisty,wszystko ok :) Mimo ze miedzy ludzmi wzieta to tylko godzine zajelo ,czyli tak jakbym normalnie byla wedlug zapisanej godziny.Uslyszalam powodzenia na odchodne :)

Na 11 zas jechac do kardiologa,az strach jezdzic po tych drogach,slisko jak cholera.

Dziewczyny jesli wezme sie w sobie to moze na zamknietym watku napisze ,ale proste to dla mnie nie jest,bo mogloby sie to wiazac z drastycznymi krokami w moim zyciu .. :(

Chyba kazda obawia sie porodu.

A moze któraś doradzi mam włosy ciemne i miałam kilka razy pasemka i było ok. A teraz po ostatnich mam żółty odcień. Już nawet przy myciu używam specjalnego fioletu ale to i tak nic nie daję. Więc raczej mnie czeka farbowanie na jeden kolor

Cień to dobrze że okulistka ci nic złego nie powiedziala. Moja wizyta nie wypadla dobrze i teraz jestem w kropce
Mam pytanie. Jaki kombinezon kupic? Na jaką długość? W sumie pptrzebny mi jest na marzec i kwiecień wiec mały. Znalazlam na allegro 62cm ale nie wiem czy to.nie za duzy

reklama
Cień to dobrze że okulistka ci nic złego nie powiedziala. Moja wizyta nie wypadla dobrze i teraz jestem w kropce
Mam pytanie. Jaki kombinezon kupic? Na jaką długość? W sumie pptrzebny mi jest na marzec i kwiecień wiec mały. Znalazlam na allegro 62cm ale nie wiem czy to.nie za duzy
Proponuje kupic 62 i najlepiej taki bez nogawek przystosowany do fotelika od razu. Bo rozmiar rozmiarowi nie rowny i czasami kombinezon 56, 62 z nogawkami moze okazac sie po dwóch tygodniach za maly

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry