Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam duży zapał Ale mało sił jak się okazuje. Ale co chwilę siadam moment odpoczynku i znów robię swoje. Wkurza mnie jak mąż mi zwraca uwagę że tego nie powinnam czy marudzi że wystarczy powiedzieć on zrobi że oszalałam itd. A niby jak ja sobie radze jak on jest pracy? Kto za mnie robi?Fanti mam tak samo. W koncu powrocily sily. Drobne utrudnienia z racji duzego brzuszka sa- ale mozna je zaskceptowac![]()
Z checia to robilabym 10 rzeczy na raz ale najdrozszy wlasnie krzyczy...![]()
Ja z tą energią o wiele gorzej niż w poprzedniej ciąży. Chociaż są dni kiedy śmigam, ale zazwyczaj przeważają te kiedy nic nie robię tylko leżę 

Ludzie zmiast szukać pomocy wybierają takie rozwiązania, szkoda słów 
człowiek śpi w nocy a one skrobią Kochana wez napisz do sadu o ustalenie kuratora albo w osobie kogos z rodziny ojca albo kuratora sadowego za ktorego pewnie bedziesz musiala zaplacic .Jezeli sie nie stawia to to będzie najlepsze rozwiazanie.U mnie i nas sprawie rozwodowej i o podwyzszenie alimentow tak mialam .Placilam 200 zl ale juz pare lat temu .Chyba ze zarobki sa niskie to mozna pisac o umorzenie albo zmniejszenie oplaty.Volka rozprawe o alimenty mialam miec ale znowu odroczono bo moj szanowny byly malzonek robi mi na zlosc i nie.odbiera listow z sadu...jestem taka wsciekla ze zaraz cos rozpier*****