reklama

Marcowe mamy 2016

Witam sie i ja.zasnąć nie umialam co mnie tak żołądek bolal, niedobrze mi bylo.rano teraz tez lekko boli.ja sie zaraz zbieram zawieść Lilke do przedszkola i do tego okulisty jade na wizyte, ciekawe ile bede siedziec i czekac az mnie między ludzi wezmie ...a potem na 11 kardiolog.Zas mam dzis dola, bo nie wiem już co robic ze swoim życiem. ..chciałabym zeby ktos za mnie zdecydowal ale wiem ze tak sie nie da ... :-(

reklama
Ja tez aby czekam do 37
Syn urodzil sie w 37 i 5 dniu. Więc liczena poród kolo38 by na święta byc w domu

Pisze z telefonu na forum i sie nie znam. Cos zle nadusilam i pokazuje mi.

Ignorujesz treści wstawiane przez tego użytkownika
Pod jedną osobą

Witam sie i ja.zasnąć nie umialam co mnie tak żołądek bolal, niedobrze mi bylo.rano teraz tez lekko boli.ja sie zaraz zbieram zawieść Lilke do przedszkola i do tego okulisty jade na wizyte, ciekawe ile bede siedziec i czekac az mnie między ludzi wezmie ...a potem na 11 kardiolog.Zas mam dzis dola, bo nie wiem już co robic ze swoim życiem. ..chciałabym zeby ktos za mnie zdecydowal ale wiem ze tak sie nie da ... :-(
Cień kciuki wizyty obie &&.
Jeśli miałoby Ci to pomóc to mamy na wylanie żalu odpowiedni wątek.
Mnie dużo lżej było kiedy swoje nerwy wyrzuciłam z siebie tam a i każde słowo dziewczyn było pomocne i podnosiło na duchu.

Nosz wariatki lunatyczki po nocach nie śpią tylko posty nabijają :rofl:
U mnie też nocka do D, ale forum to Ost rzecz po która sięgnełabym o 3-4 nad ranem. Jesteście w szponach nałogu :-p
Arusiowa spróbuj raz W nocy wejść za forum.:P
Ja nie raz przebudzając się myślałam o Tym żeby zajrzeć. Kilka razy uległam tej pokusie. Warto spróbować ;)

Ja tez aby czekam do 37
Syn urodzil sie w 37 i 5 dniu. Więc liczena poród kolo38 by na święta byc w domu

Pisze z telefonu na forum i sie nie znam. Cos zle nadusilam i pokazuje mi.

Ignorujesz treści wstawiane przez tego użytkownika
Pod jedną osobą
To i tak połowa sukcesu że to Ty kogoś ignorujesz. Mi często pisze że nie mam uprawnień by publikować posty.

Dziś kolejny już raz mało brakło a miałabym wypadek drogowy. Auto (bo nie wiem czy facet czy babka) nagle tyłem z parkingu po lewej stronie wyjechało mi przed nos. Jechałam wolno stąd udało się wyhamować. Mąż wracał z nocki i akurat był w tym miejscu na chodniku i aż ręce do góry podniósł i wyleciał na parking. A auto lanos poleciało dalej. Nie raz mam ochotę nie hamować. mamy gościa który odzyskuje odszkodowania. A wiecie ile kasy byłoby za coś takiego? Baba w ciąży z dzieckiem w aucie, na drodze głównej, eh przechlapane by miał ten drugi kierowca.
Ale zawsze instynktownie hamuje i o syna się boję.
Nie raz po powrocie ze szkoły mężowi opowiadam jakie sieroty na drodze spotykam a on się śmieje że ja wyolbrzymiam. Dziś sam był w szoku.

reklama
&&& :) doły to na zamkniętym chętnie zakopujemy :)
Witajcie, koło 5 obudziła mnie czkawka małego i już nie mogłsm zasnąć. Na 11.40 mam wizytę u gina, to jeszcze spróbuję się zdrzemnąć przed.
&&& za wizytę ;)
Nosz wariatki lunatyczki po nocach nie śpią tylko posty nabijają :rofl:
U mnie też nocka do D, ale forum to Ost rzecz po która sięgnełabym o 3-4 nad ranem. Jesteście w szponach nałogu :-p
No, nałóg jak nic :D ale lepszy taki niż inne :P
Dzisiaj idę na sesję do Taty bo do ulotki zdjęcia potrzebuję. Normalnie "modelka" xxxl, stówa na liczniku ehh... Jeszcze w tygrysie paski :(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry