Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Fanti, co do Twojego Malego i jego pracy to rzeczywiście Pani powinna wystarczyć odpowiedź: dziadek umarł, dziadek nie żyje, czy dziadek jest w niebie... ale znając naszą polską edukację dostał by za to '1' bo nie napisał pracy...
Polecenie miał wyraźne przecież...
Asienka Ty w środku nocy latasz po sklepach? Ja dzisiaj o godz 13 nie miałam siły wyjść z auta żeby iść do spozywczaka hihi Wieczorem byłam odstawić Zuzke na jujitsu a ja w tym czasie pojechałam do rossmann ale wcześniej przelezalam w łóżku 2 godz i regenerowalam siły hihi
W ogóle w rossmann były czynne dwie kasy ale jak kobieta mnie zobaczyła to otworzyła mi trzecią potem się zapytała czy ma pomóc mi zanieść zakupy do auta. Strasznie to było miłe z jej strony ☺ ale dałam radę sama
Asienka mnie też dopada ten instynkt.. i to na maksa... nawet uczyć ani czytać mi się nie chce po jestem strasznie zmęczona a po drugie myślę ciągle co muszę kupić a przypominam że mam mało rzeczy hihi
I zastanawiam się nad przeniesieniem wszystkich egzaminów na czas po urodzeniu jak już dojdę do siebie....
Dzwoniłam do dziekanatu ale nikt już nie odbierał... dzisiaj od godz 15-18 mam szkolenie na uczelni więc zajrzę tam chwile wcześniej i się dowiem...
Mam nadzieję tylko, że ze szpitala zdążymy z Zuzka wrócić...
Brzuch mnie trochę boli jak na okres...
Widzę ze nie tylko u mnie bezsenna nocka.. To juz czwarta z rzędu kiedy nie mogę zasnąć i wczesnie sie budzę mimo braku zajęć
A teraz jeszcze doszedł ból ze spojenia łonowego.. III trymest ciazy to juz tylko błaganie o jak najszybsze skrócenie tych męk..
Masakra, mam dosyć.. A zrzędzę już tak z tego niewyspania :/