reklama

Marcowe mamy 2016

Agiszonek gratuluję :)

Fanti awaria wody tydzień to rzeczywiście długo. Bez prądu też byłoby ciężko.

Izik powodzenia na wizycie :)

Lewusek szkoda, że nie masz w okolicy polskiego kardiologa.

reklama
Obiadek sie gotuje a ja zjadlam ciasto ze smietana i zagryzam parowkami i ogorkami:)
Kupilam dzis staniki do karmienia bawelniany w rossmanie za 9 euro jeden.Jest oki na poczatek bo potem i tak bede zakladala normalne usztywniane.

Agiszonek gratulacje! To prawie rowne dzieci bedziecie miec. Super. U mnie w poblizu zadnej ciezarnej :(. A ja juz po sesji. Dziewcxynie tak sprawnie poszlo a troche fotek nacykała. I w dodatku mowila,ze dzis wieczorem albo jutro rano juz beda zdjecia :)

Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.

Lewusek betablokery mi kardiolog powiedział, że powodują małą wagę urodzeniową dziecka i wywołują wcześniejszy poród. Zmienił mi wtedy lek na dopegyt - jest to lek na nadciśnienie dla kobiet w ciąży. Ponoć można go odstawić po zakończeniu karmienia piersią.
Dopegyt mialam przy drugiej corce bo z kolei przy drugiej ciazy cisnienie mialam podwyzszone od poczatku ciazy .Dopegyt tez mam mnustwo skutkow ubocznych ale lepsze to niz np gestoza. Teraz cisnienie jest w miare za to puls wysoki .Zobaczymy co moj ginekolog powie i rodzinny.Zastanawiam sie czy wysoki puls jest wskazaniem do CC... Wkurza mnie ta bariera jezykowa bo lubie o wszystko wypytac. A tu pytam ale nie wszystko rozumiem i szlag mnie trafia .

Agiszonek gratulacje!!
Duzo dzieciaczkow się rodzi u bas w ostatnich miesiacach. Doslownie szok. Z moich kolezanek to chyba z 8 albo i wiecej i kilka ma po mnie termin. Wiec bedzie wesolo.
Fanti biedny Oli.

Ja drzemke miałam godz.potem mama przyszła zabralysmy się za pierogi białe pranie dla Grzesia zrobilam ale z prasowaniem poczekam chwilę bo brzuch mi stwardnial trochę
Kciuki za wizytujace :)
Ja nie mogę doczekać się dziecka mam taką ochotę go przytulic :)
Wogole w dniu urodzin dziecka kuzynki mój był taki podekscytowany że znajomemu lekko przypadł auto :) bal się przyznać żeby mnie nie denerwowac ale w końcu powiedział i ustalilam że aby było bezpieczniej to do porodu po jedziemy taxi bo mam 2 znajomych i tak będzie lepiej :) hehe

reklama
Dzieki dziewczyny. Ona ma córeczkę ja bede miala chłopca wiec kto wie.....:) ja sobie dziś nakleilam tapy na brzuch by wzmocnić mięśnie. Swedzi mnie skóra i to powinno pomóc. Aplikacje na bóle pleców też są więc naprawdę skorzystajcie z pomocy fizjoterapeuty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry