reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Chrobek ja teraz 33 tc :)
U mnie noc w miarę ok oprócz wstawania na siusiu i 2 dni kupki nie było :( ale już jest ok :)
Fanti to wspolczucia u nas raz nic nie napisali to chodzilam wściekła jak osa ale odkąd mieszkam w Knurowie to jest ok bo teściu pracuje w ciepłowni więc wiemy o takich rzeczach z dużym wyprzedzeniem :)
Do mnie mama dziś przyjeżdża pierogi robić i potem kolezanka wpada tzn dwie ta z Anglii i jej siostra w ciąży :)
Volka ja cierpliwie czekam na sesje od męża wiem że sobota odpada bo dzwonił mi że znajomi wpadna z 2 lata się nie widzieliśmy i też w ciąży :)
Ide jeszcze do łóżka bo jakas słabą dziś jestem :(

No mi za bardzo nie urosły cycki więc staniki mam ok ale muszę do karmienia sobie kupić że 2 mi wystarcza chyba co?
Ale poczekam z tym do momentu jak mi krążek wyciągnie czyli te 3 tyg przed terminem :)

reklama
Dzien dobry....ale naklepalyscie tych postow, nie nadrobie na chiny.

Ja od 7 nie spie odprawilam Alana do szkoly, zrobilam male zakupy bo wczoraj M zrobil dosc duze i nie musialam dzisiaj dzwigac...kupil tez malemu pare bodziakow jak by tego malo bylo hehe.

Dzisiaj czeka mnie sprzatanie i prasowanie...o dziwo skurczy na razie nie.mam, cala noc przespalam moze ze dwa razy sie obudzilam bo mi reka zdretwiala....

Dobra lece ogarniac ten burdel

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry