Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
🌿 Kochane/i
życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych.
Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się.
Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”.
I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️
🐣 Ściskamy Was świątecznie
zespół babyboom.pl
Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja mam wizyte u GP dopiero 5 sierpnia. Czekam z niecierpliwoscia bo chce juz byc pewna tej fasolki Tak piszecie duzo ze nie wiem kiedy to nadrobie. Jak na razie nie mam zadnych mdlosci, wymiotow nic nic Oby tak dalej !
to jak u mnie moze byc z 3 - 4 tydzien to nie wiem czy w kwiecien sie nie wstrzele tj kojarze to moglam zajsc na pewno po 20 czerwca bo wtedy z delegacji wrocilismy a ze w tygodniu zazwyczaj czasu nie ma na zabawy to obstawiam 21 albo 22 czerwca
Hej dziewczyny. Jejku ale wy duzo piszecie masakra nawet nie mam jak tego nadrobic.
Z dobrych wiesci znalazlam mieszkanie dwa pokoje bardzo fajne dzisiaj podpisuje umowe i dostaje klucze, wiec powoli od jutra zaczynam pakowac manatki od rodzicow.
A wczoraj zlapal mnie taki bol w podbrzuszu ze myslalam ze z bolu zemdleje ale na szczescie trwal pare sekund. W poniedzialek do ginka wiec mam nadzieje ze wszystko ok.
stwierdzilam ze te ciuchy w ktore na bank sie za miesiac dwa nie zmieszcze zostaeiam u rodzicow a zabiore te wieksze z poprzedniej ciazy bedzie mniej pakowania.
Najgorzej bedzie z zabawkami bo jest ich masa, dobrze ze jest auto bo bez niego ani rusz.