Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Baaardzo śmieszneIsia Asusowa to drugi koniec Polski dla Ciebie. Tam nie zdążysz dojechać na bank. U mnie w domu mówiło się że tam bociany zawracają![]()

fajna taka mięsista, tylko mam zastrzeżenia co do zapachu a'la nowy welurowy materac pod namiot 
Asusowa U was żubry cały rok noszą zimowa szatęBaaardzo śmieszne
Isia Białystok![]()
Isia od razu skojarzyło mi się z takim obrazkiem z netu " poszłam umyć zęby przy okazji umyłam umywalkę toaletę i wannę. Mam ochotę na herbatę ale boję się wejść do kuchni"Ja cały czas leżę bo rano też miałam jakiś skurcz :/
Tzn wstalam do ubikacji i przy okazji ogarnęłam szafę w łazience... tzn 3/4 rzeczy z niej wyrzucilam... bo były przeterminowane albo nikt ich nie używa w domu a po co to ma mi leżeć przez kolejne lata![]()
Herbatkę możesz taką kupić w sklepie zielarskim lub np w gemini.No i kupilam herbatkitak bardzo chcialabym karmic piersia, ze wyprobuje wszystkiego
a w sumie nie wazne czy efekt bedzie prawdziwy czy raczej placebo-wazne zeby ten efekt byl;D
a gdzie kupic herbate z lisci malin?
na brodawki polecam bepanthen-niesamowita ulge przynosil![]()