reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
hmmm jestesmy po wizycie ... jestem w 35tc a młody ma już 3kg :szok: ja chyba powinnam się na marchewke przerzucić ... w sumie o nic nie zapytałam w takim szoku byłam ... tyle tylko ze pobrali mi wymaz na gbs ... ale nikt niczego nie wyjsniał wiec gdybym sie nie dowiedziała sama to bym g**** wiedziała. U mnie 12kg na plusie wiec nie mało ale gin tym razem nie krzyczał, miał lepszy humor bo jakis gosciu z handlu obwoźnego u niego był i zostawił mu gratisy wiec sie chłopak cieszył a to ze ciezarne czekały dłużej to kogo to obchodzi ...

Bar bra to Ty chudzinka, a mnie sie mama czepia cale życie że nic nie jem. A moj mąż mowi ze jem tyle co on hehe. Ja mam 163/ 51 przed ciążą. Teraz około +10 kg ale wszystko w brzuchu, cycki mi zmalały nawet :-( raz dwa nie będzie śladu ze w ciąży bylam.
Ma tak któraś że piersi narazie milczą? U mnie żadnego nabrzmienia, ani siary - cisza.

3 kg juz to bedzie bandyta :D Ale jest nadzieja, ze przed terminem urodzisz ;)
Moj w 32 tc mial prawie 2kg i zastanawiam sie ile moze wazyc teraz w 35 :) Ale to juz pozostanie niespodzianka az do porodu :P

Oj mój m też biedny, już 2,miechy bez. Jakoś w ogóle ochoty nie mam. Wole się przytulić.
Ja miałam siarę, ale ostatnio zanikła pewno po porodzie się pokaże.
O i apetyt mi wrócił, zjadłam pół miski sałatki owocowej. I czaje się już na te ciasto :)

Dzięki laski :D następnym razem będę pisać dolegliwości na forum bo tutaj więcej wiadomo niż u lekarza[emoji14]
Zapomniałam dodać ze szyjka już jest slabiutka mięciutka i rozwarcie na opuszek palca :)

Ja ciaze zaczynałam z wagą 40kg.
Aktualnie mam 52kg. Brzuch 96cm w obw. :D

Dzisiaj jest mi tak niedobrze...muszę się przespać trochę :)

Kciuki za wasze wizyty jeszcze dzisiaj :)

Volka właśnie się zastanawiam czy będę tam rodzić czy gdzieś indziej pojadę bo trochę mnie ta niekompetencja zabiła wczoraj :(

Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka

reklama
manka to też ładnie bo moj "okruszek" w 30tc chyba mial 1,5 ale tak jak mówicie może mieć długie giry :D musze sie pocieszac bo przy 4,5 juz bede miała cc :( a jak zapytałam lekarza to powiedział "prosze sie nie martwic" no i tyle w temacie a no i o szyjce nic nie wiem bo po co cieżarnej takie informacje ... lepiej żyć w niewiedzy, nastepna wizyta za 2tyg

u nas na obiadek dzis łosoś ryż i kapucha kiszona :D

a z siara nie mam problemu - tzn mam bo jest :P wszystko zawsze upierdzielone po nocy, i pierwszą oznaką ciąży u mnie były jeszcze wieksze cycki niz zwykle i ogromny ich ból

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry