reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Marcowe mamy 2016

A Wy znowu w nocy nie spalyscie??? Oj będą te wasze dzieciaczki buszowac po nocy ;)

Serduszko kciuki za Kubusia mooooocno zacisniete!!!!!!

A ja dziś na 15 mam wizytę, ciekawa jestem co u małego.

Bar a Tobie o której krążek wyjmuja???

reklama
No nikt się nie rozpakowal :)

Ja nawet noc dobrze przespalam -2 razy tylko pobudka ...

Serduszko jesteśmy z Wami!
Ja dziś mamę zamówiłam do zrobienia kapusniaku ,bo mam strażą ochotę ,a potem nie zjem przez jakiś czas -wiec ma być dziś i mi ugotować (ja takiego nie zrobię jak mama );D

Kurczę spać mi się chce :( obudziłam się o 5 i zasnąć już nie mogłam. Do 7 leżałam z telefonem i was nadrabiałam. A teraz jak mam się zbierać do miasta na badania to spanie mnie łamie :/

Cień I jaka decyzja? Coś się ruszyło czy odsypiasz?

Ostatnia edycja:
Ja dzis nie spałam cała noc, chyba za duzo emocji porodowych. Ojj ciężki będzie dzionek.
W niedziele jadę do szpitala na usg sprawdzić jak duży jest synek, coraz cześciej zastanawiam sie czy nie poprosić jednak o cesarkę bo to bezpieczniej dla dziecka i termin z góry wiadomy. Echh mam dylemat bo jednego i drugiego sie boje...

reklama
No kto jak kto ale dzasti zapewniała mnie o marcu. A tu taka niespodzianka :) kciuki trzymamy i za Ciebie dzasti. Pójdzie dobrze i szybko kochana :)

Do góry