reklama

Marcowe mamy 2016

edit1989 powiem Ci najlepsza rzecz, że nie mam nigdzie założonej katy założonej :baffled: byłam prv bo mnie ciekawość zżerała co i jak czy jest serduszko czy nie ale on nie zakładał karty pewnie jakbym wróciła z wynikami czli wypada ze w wt przyszło to by mi założył ale ide w pon z nfz, a lekarka do której chce iśc jest na urlopie od momentu jak się dowiedziałam o ciąży i od sierpnia przyjmuje więc ide w pon do niej :-)

reklama
Ja mam karte zalozona od poniedzialku.

W ogole to od godziny boli mnie podbrzusze, nie bardzo ale strasznie dokuczliwe to jest, momentami bol nie do wytrzymania, jak nie przejdzie jutro ide na ip

Missoni o szybko masz badany odczyn coombsa, ja miałam dopiero ok 20 tygodnia, potem ok 30. Teraz druga ciąża to i może byłoby szybciej, tym bardziej że córka odziedziczyła krew po tatusiu.

Lewusek super wieści :tak: Jak masz możliwość zmiany lekarza to ja bym zmieniała ;-)

Kate jak długo jedziesz do Karpacza? Kurczę od nas wszędzie daleko, nad morze kawał drogi, w góry to samo...

Lapis Laura bardzo ładne imię :-D To ja miałam od początku przeczucie na syna, nagle w którymś tygodniu, już nie pamiętam, ale chyba po 12 mi się utarło że chyba będzie baba. Teraz żadnych przeczuć nie mam, gdzieś na końcu głowy mam obraz dwóch dziewuch w domu, ale kto wie :sorry:

LilithGoth ja miałam kartę założoną chyba w 11 tygodniu i nic mi nie przepadło, przychodnia wystawia zaświadczenie że pacjent był na 1 wizycie przed 10 tygodniem (wpisują datę 1 wizyty) i tyle :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry