D
Deleted member 158337
Gość
Widzę,ze dzisiaj tez sa wizyty, dziewczyny dajcie znac co zobaczylyscie :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja miałam już też metaliczny smak, ale na szczęście szybko przeszedł, jedynie od wczoraj z wielkim bólem wpycham w siebie śniadanie czuje jak mi wszystko rośnie w buzi masakraale na szczęście to tylko z śniadaniem mam tak :-) jednak uczucie pełnego brzucha nie opuszcza mnie od rana
i pobolewanie w prawym jajniku, ale niestety taki mój urok miałam to już od początku ciąży co jakiś czas dlatego mam duphaston , chodź mam wrażenie jakby on już teraz juz mniej mi pomaga lekarz uspokajał że to normalna rzecz i jeśli nie ma krwawień przy tym to wszystko ok
/QUOTE]
Mam to samo tyle, że u mnie to lewy jajnik :-(. Też biorę duphaston i gin zaleciła w razie potrzeby nospę.
a co do ciekawosci ... to tez często pyta o czym tu bazgramy, ale nie czyta mi przez ramie, bo wie, że na razie nie mam z kim o ciazy porozmawiac u mnie prawie nikt nie wie, jego rodzice są z Poznania i czakamy az przyjada do nas w sierpniu by oficjalnie oglosić
a zresztą czekamy aż fasolka podrosnie bo tak na prawdę jeszcze nic nie wiadomo ... jutro dowiem się czy prawdidlowo rosnie 
.
.