Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Próbowaliśmy dawać jej smectę ale bez rezultatów. Na szczęście to była jej jedyna choroba jaką miała do tej pory, nie licząc jednego kilkudniowego gorączkowania i kataru.
standardowo jest (przynajmniej u mnie w przychodni) 1 usg na trymestr, plus ze 2 w pierwszym, żeby kontrolować czy wszystko ok, no chyba że jest coś nie tak to robią więcej

Teraz ładnie się wszystko zaokrągliło, menżu zachwycony, ja trochę mniej bo bolą jak cholera 
czekam na prenatalne żeby ogłosić nowinę. Zdziwią się, bo o ciążę od ponad roku mnie wszyscy podejrzewają przez oponkę którą fabrycznie mam i nawet Chodakowska nie pomogła mi w jej zwalczeniu
także odżałuję 2 stówki i pójdę sobie prywatnie, ale tylko na usg. Test pappa odpuszczam, nie chcę płacić kolejnych dwóch stówek za test który tak naprawdę niewiele wnosi, bo równie dobrze można urodzić dziecko z zespołem Downa przy teście pokazującym prawdopodobieństwo 1:3000, jak i urodzić zdrowe dziecko przy wyniku 1:20.