Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dużo zdrówka I sił by przetrwać ten ból I czas W szpitalu.laski jestem w szpitalu.od wczoraj mam takie.bole zoladka,ze idzie oszalec.narazie dali ranigast,ktory srednio pomaga.nikomu nie zycze takich boli.mam nadzieje,ze jutro zrobia mi jakies konkretne badania.
Fanti haha mistrzowskiego masz syna. Oby i angina wam nie była groźna ;-)
(...)
Co do karmienia to ja nie rozumiem tej presji społeczeństwa na to. Pierwsze pytanie od ludzi z którymi utrzymuje się sporadyczny kontakt "a karmisz?" Nie, kurczę, głodzę. "A czemu nie karmisz? Pozbawiasz dziecka tego co najlepsze", a jakoś nikt nie ma pojęcia o tym jak to może wyglądać i jakie akurat dana osoba mogła mieć z tym problemy. Jak ewidentnie widać że to karmienie nie wychodzi i ani matce, ani dziecku nie służy, to chyba nie ma sensu się spinać. No chyba że ktoś jest pełen optymizmu i wiary że się uda, a przede wszystkim widzi rezultaty, to chyba warto ;-)
(...)
.
on jak coś wymyśli...
zresztą on wszędzie teraz widzi kobiety ciężarne.. reklamy, teledyski, na spacerze.. mania jakaś.. 
coś czuję, że często będę jej używać teraz...