reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Ja miałam prebatalne gdzie indziej niż chodzę . Poszłam tam gdzie mają dobry sprzęt. W tamtej ciąży w 12 tygodniu powiedział mi płeć na 75% i mu to powiedziałam . Tak mi odpowiedział "to teraz jestem pewny na 95%%"

Manka ja tez mam cyste i tez mnie pocieszali, ze mam się nie martwić no i czekam do 8.10 na drugi scan.
Acha w pierwszej ciąży brałam epidural, ale źle się wkuli więc znieczulenie poszło na jedną stronę. No to drugi raz a potam to juz jakoś poszło. Tylko teraz chciałbym bez znieczulenia. U nas można we wannie, ale jakoś mimo wielkich chęci zrezygnowałam z tego pomyslu. Moja siostra rodziła w wodzie i bardzo sobie chwalila.
Bar bra teraz zauwazylam na suwaczku datę Waszego ślubu. My mieliśmy ślub 6.06.2014 czyli tydz przed Wami
Mój był 20.06.2014 :)

Dziewczyny - Trzymam za Was kciuki, żebyście były zdrowe i badania były ok.
Mało piszę bo mam w cholerę roboty na budowie i dzisiaj cały dzień ganiania. Jest tak ślicznie, że ledwo zmusza się do powrotu na mieszkania i pocieszam że jeszcze tylko kilka dni.
Padam do spania.
Buziaki :*

Jaaaaa jestem szczęśliwa !! Wszystko gra i buczy . Wg usg 14 tydzień . I co... I co ...?? 95% córeczka !!!

Super, gratulacje ! :) I co, sprawdzilo sie jezeli chodzi o mdlosci, wymioty i ogolne rozdraznienie ? ;) Bo niby na dziewczynki bardziej gwaltownie sie to przechodzi. Teraz mam w pracy dwie dziewczyny w ciazy, obie w okolo 25 tygodniu. Jedna spodziewa sie coreczki i faktycznie jest cala 'troszke wieksza' niz byla przed ciaza natomiast druga spodziewa sie synka i ma tylko brzuszek, nigdzie indziej kg nie poszly :P Nie wiem, moze zbieg okolicznosci a moze zabobony maja swoja moc :D

Miałam na początku wrażenie ,że mam mdlosci .. ale się stresowalam bardzo ta ciaza i może dlatego ... oprócz tego ciąża tak jak z synem przechodzona tyle ,ze jestem wieczorami bardziej zmęczona .. ale to kwestia tego ,że w pierwszej ciąży spałam kiedy chciałam teraz nie mogę ☺oprócz tego co innego niż miałam przy chłopcu to to ,że nie chciało mi się w ogóle jeść a w pierwszej ciąży od początku jadłam dużo .. jeśli chodzi o wygląd to to samo co przy synku . Nie zmieniłam się a dużo osób mówi ze wyladnialam. Nie przytyłam póki co .. wiec to kwestia hormonów i ciała kobiety a nie płci moim zdaniem

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry