Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaaaaa jestem szczęśliwa !! Wszystko gra i buczy . Wg usg 14 tydzień . I co... I co ...?? 95% córeczka !!!
ja może też się dowiem 23 czo tak na 95% bo na prenatarnych mówił że chłopak ale mój lekarz nic nie mówił tylko że to za wcześnie:-)Mój był 20.06.2014Manka ja tez mam cyste i tez mnie pocieszali, ze mam się nie martwić no i czekam do 8.10 na drugi scan.
Acha w pierwszej ciąży brałam epidural, ale źle się wkuli więc znieczulenie poszło na jedną stronę. No to drugi raz a potam to juz jakoś poszło. Tylko teraz chciałbym bez znieczulenia. U nas można we wannie, ale jakoś mimo wielkich chęci zrezygnowałam z tego pomyslu. Moja siostra rodziła w wodzie i bardzo sobie chwalila.
Bar bra teraz zauwazylam na suwaczku datę Waszego ślubu. My mieliśmy ślub 6.06.2014 czyli tydz przed Wami
Ja tam traktuję już teraz czerwiec jako mój oficjalny szczęśliwy miesiąc. w czerwcu 2013 zaręczyny, w czerwcu 2014 ślub a 2015 zaszłam w ciążęczerwcówki i marcówki![]()
Jaaaaa jestem szczęśliwa !! Wszystko gra i buczy . Wg usg 14 tydzień . I co... I co ...?? 95% córeczka !!!