agiszonek między 20 a 23 tyg chyba najlepiej wykonać drugie prenat.ja tak właśn ie zrobię a co do tokso ja na twoim miejscu sama bym sobie zrobiła nie wytrzymałabym z taką niewiedzą,co do lekarzy to też miałam kiedyś lekarkę która tak się znała że nie potrzebne miałam laparoskopie zrobioną i mało co miałabym czyszczone jajowody a nie było wskazań do tego ale na szczęście się nie zgodziłam i mam teraz lepszego lekarza:-)
sarna ja poprzednie ur.robiłam na ok 35 os bo se pomyślałam że np mogę nie zrobić 30 bo np będę w ciąży i?? i jestem więc 30 robie spokojną rodzinną :-) mnie bardzo kręgosłup boli aż czasem z łóżka nie umie się podnieść :-(
chrobek super wieści gratulacje synusia ja jak się tak wstępnie dowiedziałam o chłopaku to musiałam też się z tym oswoić bo chyba jak każda mama myślałam o dziewczynce
arusiowa dlatego ja wolę pojedyńczą salę dla mnie i dla innych wygoda i komfort:-)
lewusek cieszymy się z udanej wizyty i zgody przyjazdu do polski :-) ja wam powiem że oficjalnie mogę się nazwać pączusiem bo te ilości pączków jakie teraz pochłaniam to nigdy w życiu tyle nie zjadłam dziś jak się obudziłam to śniły mi się pączki więc nie wiele się zastanawiałam ubrałam się i bez śniadania poleciałam po pączki a po drodze umówiłam się na wizytę u dentysty
pampuszek nie denerwuj się wszystko będzie dobrze ale wiem że takie czekanie jest najgorsze
edit mam nadzieję że u mnie też tak będzie liczę bardzo na mojego ale wiem że dla niego to też będzie coś nowego
elisse gratulacje udanej wizyty ja byłam w połowie 13tyg i nie powiedział mi na 100% więc poczekaj na spokojnie ważne że zdrowe