reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Chrobek, Lewusek gratuluję dobrych wieści.

Ja po porodzie miałam salę dwuosobową z łazienką i TV;) Leżałam z koleżanką z miejscowości, w której mieszkam więc nasze dzieci /urodzone tego samego dnia/ będą kiedyś razem do szkoły chodziły:-D

Lewusek Gratuluję ')

Chrobrek Gratuluje syna !! Co tam garderoba .. ciesz się mąż się spisał :)

Mój kochany też był przy porodzie i powiem Wan , że ja myślałam że kocham go strasznie mocno przed porodem i , że chyba mocniej się już nie da , a to co przeżyłam na sali porodowej i jak on mnie tam wspierał , pomagał , masował plecy ... sprzątał po mnie ( taki to był dla mnie wstyd i poniżenie - jak np spadła mi ta wkładka z krwią a on to wziął - ja krzyczę" zostaw to , nie patrz, a on się uśmiechnął pocałował i powiedział , że to tylko krew " było innych trochę sytuacji dla mnie poniżających , ale może bez szczegółów :) wstydziłam się mu potem patrzeć w oczy .. a on mnie tylko zapewniał, że to naturalne , że mnie kocha i mam się skupiać na oddechu aby nasz synek dobrze był dotleniony iitp... , że jak wróciliśmy do domu to ryczałam przez tydzień, że po tym kocham go jeszcze tysiąc razy mocniej ...:)

Chrobek gratuluję synka :)

Lewusek super, że wszystko w porządku.

Ja dziś miałam badania prenatalne. Maluch zdrowy :) tylko płci nie widać jeszcze. Fajnie obejrzeć takiego maluszka :D

agiszonek między 20 a 23 tyg chyba najlepiej wykonać drugie prenat.ja tak właśn ie zrobię a co do tokso ja na twoim miejscu sama bym sobie zrobiła nie wytrzymałabym z taką niewiedzą,co do lekarzy to też miałam kiedyś lekarkę która tak się znała że nie potrzebne miałam laparoskopie zrobioną i mało co miałabym czyszczone jajowody a nie było wskazań do tego ale na szczęście się nie zgodziłam i mam teraz lepszego lekarza:-)

sarna ja poprzednie ur.robiłam na ok 35 os bo se pomyślałam że np mogę nie zrobić 30 bo np będę w ciąży i?? i jestem więc 30 robie spokojną rodzinną :-) mnie bardzo kręgosłup boli aż czasem z łóżka nie umie się podnieść :-(

chrobek super wieści gratulacje synusia ja jak się tak wstępnie dowiedziałam o chłopaku to musiałam też się z tym oswoić bo chyba jak każda mama myślałam o dziewczynce:-p

arusiowa dlatego ja wolę pojedyńczą salę dla mnie i dla innych wygoda i komfort:-)

lewusek cieszymy się z udanej wizyty i zgody przyjazdu do polski :-) ja wam powiem że oficjalnie mogę się nazwać pączusiem bo te ilości pączków jakie teraz pochłaniam to nigdy w życiu tyle nie zjadłam dziś jak się obudziłam to śniły mi się pączki więc nie wiele się zastanawiałam ubrałam się i bez śniadania poleciałam po pączki a po drodze umówiłam się na wizytę u dentysty:-p

pampuszek nie denerwuj się wszystko będzie dobrze ale wiem że takie czekanie jest najgorsze

edit mam nadzieję że u mnie też tak będzie liczę bardzo na mojego ale wiem że dla niego to też będzie coś nowego

elisse gratulacje udanej wizyty ja byłam w połowie 13tyg i nie powiedział mi na 100% więc poczekaj na spokojnie ważne że zdrowe:biggrin2:

Bar bra ja marze o synku a coś czuje że oczywiscie tak nie bedzie i bede sie oswajac z myśla o córceczce. Mój mąż też chce być przy porodzie a ja się własnie obawiam i nie wiem czy nie wole aby na to nie patrzył. Jak mu powiedziałam że nie wiem czy chce aby był to sie autentycznie obraził że mu zalezy , że od tego jest aby mnie wspierać...jak ktos pyta o termin to mowi " Rodzimy w marcu" rodzimy...taaa [emoji14]

Hej.

Lewusek super,że wizyta ok i z aleństwem też:)

Agiszonek Witaj i Gratuluje:)
który u Ciebie tydzień?

Co do toxo to ja tez miałam robioną i uważam ,że to bardzo ważne badanie...

Sarna napewno jest wszystko ok:)

Ja juz po wizycie :) wcale nie musiala sie odbywac, mialam ja bo przez pomylke ktos wpisal mi w ksiazke ze waze 42kg, co ich zmartwilo, bo to niedowaga i dziecko moze byc male, ale mowi ze na pewno mam 50 kg, zwazyli i faktycznie bylo 51 kg :) a co do cysty to beda sprawdzac na nastepnym usg okolo 15 listopada :) oczywiscie nie wytrzymam tyle i jak bede w Polsce w pazdzierniku to pojde prywatnie :) ogolnie mowia mi, ze mam ciaze bez ryzyka :)

reklama
Agniszonek u mnie na liczniku 17t 3d wg Om, a wg usg 16t 5d.

Manka nie miałam przeczucia na dziewczynkę, jakoś tak chciałam drugą córkę. Ale to nie znaczy, że nie cieszę się z syna i pitola mu nie ciachne. Cieszę się, że będę miała parke. Ale boję się obsługi chłopaka, tzn pielęgnacji itd.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry