reklama

Marcowe mamy 2016

Ja lubie staniki z push upem :p pod biustem mam niecale 65 a miska F i w sklepach trudno takie trafic niestety ;(

To mam widzę podobny rozmiar. Ja kupuje tylko u brafiterki staniki. W żadnych triumpah itp nie dostane stanika z 65 i miseczką większa niż b/c. ja kupuję w krakowie tutaj Adore.pl - brafitting i bielizna. Sklep oferuje profesjonalny brafitting w Krakowie. Bogata oferta damskiej bielizny w dużych rozmiarach. Marki Panache, Curvy Kate, Royce, Gossard, Freya, Elomi, bielizna korygująca Trinny i Susannah. Jak idę do nich to zawsze mam wybór z kilkudziesięciu modeli na mój rozmiar :)

reklama
Co do snów to mi się śniło już kilka razy, że urodziłam ... ale zawsze koty :P
Pewnie dlatego, że sama mam dwa a z dziećmi małymi miałam mało do czynienia. Wiele razy opiekowałam się kociętami po narodzinach więc organizm ma swoją wizję macierzyństwa :)

Witam nowa marcoweczke ;)

Widze, ze wszystkie wachania nastrojow mamy [emoji14] Ja ciagle nerwowa chodze...

Ja mam zakupy ciazowe z glowy, bo dostalam od mojego D. siostry...

Cien ja dzisiaj mialam ten sam sen ; ) A pozniej do rozka male bobo wkladalam ;)

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Dziewczynki ja wstałam i listę zaktualizowałam zerknijcie mam nadzieję że wszystko ok :-) teraz idę coś zjeść i nadrobię wczorajszy dzień a potem wam napiszę moje przygody w podróży:-p

Chrobek marze o synku [emoji14] Moze dzisiaj sie dowiemy czy marzenie sie spełni [emoji14] Szwagierka ma córcie ale miała śliczna cere cała ciaże tylko była bardziej okrągła na buzi. Mnie jak w pracy zobaczyli pierwsze co " ojej jak schudłaś na buzi bedzie chłopak"

Mała Mi to trzymam kciuki za poznanie płci. I by synkowe marzenie się spełniło.

Ja marzyłam o drugiej corci, ale jest jajek i też jest fajnie. Jak któraś z Was pisze, że będzie miała córkę, to czuję lekką nutkę zazdrości.

reklama
W lumpach nie moge zadnych spodni znalezc, bede musiala jednak w sieciowkach tez spojrzec ale to dopiero pod koniec pazdziernika bo narazie waga w miejscu a ponoc w 5 mcu ruszy - I sie boje ze mi w biodra pojdzie.
Cocosh mi sie kiciaki snily noc w noc od zaplodnienia do terminu @ : )
Mala Mi kciuki ! Chrobek ja bym wlasnie synusia chciala... Jakoś do córki siebie nie widzę.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry