reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

Eee ja właśnie byłam w Zakopanem, wjezdzalismy na skocznie i nic się nie działo, może faktycznie to złe samopoczucie ma związek z problemami z ciśnieniem u danej osoby...

Ale wam fajnie, mi nikt nie chce okien umyć! A jeszcze 2 mam takie oblepione przez małą, że aż wstyd :sorry: do tego taka pogoda, że aż się odechciewa za nie zabrać ;)

Zrobiłam w końcu przegląd ubranek i takich neutralnych to mam tylko na 62, tak to jakieś pojedyncze sztuki. Wyszły tego 3 torby, ale coś czuje ze i tak trzeba będzie dokupić. Zwłaszcza na 68, bo tu mi się sezony rozjezdzaja i głównie mam wszystko na dlugi rekawek, a tu przecież lato będzie

Ostatnia edycja:
reklama
Moja teściowa ma tego karchera, jak mylam kiedyś tym okna to jakoś wole normalnie ;p

Bar bra duży Grzesiu juz jest ;)

Chrobek ja myślę ,że nawet jak pójdziesz do diabetologa to powie byś powtórzyła na czczo badanie ;) i będzie dobrze

A u nasz ból ucha, synek wrócił z przedszkola i go boli, narazie dostał krople i poczekamy, najwyżej jutro znów do lekarza. Wczoraj dopiero po chorobie poszedł do przedszkola a dziś znów coś. A najgorsze że sama z nim w domu, mąż do 23 w pracy.

Bar bra nie karmisz go jakimis odzywkami? :D taki duzy!

Ja właśnie wrocilam z galerii jak byłam fanką zakupów mogłam nawet 6h po galerii katowickiej czy krakowskiej lazic a teraz po 30min. Już byłam zła nogi mnie bolały za chwile odezwaly się plecy a Na dokładkę po godzinie chodzenia wiazadla :D ja nie wiem jak bede jeździła za meblami i wyprawka :D

reklama
Jak byłam w 22 tyg ciąży w szpitalu Badaniach mi powiedzieli ze mala waży 430g i ze jak na moją wagę i wogole to jest duża (szybko rosnie) :D pytal ile ja wazylam jak sie urodzilam a ile ojciec dziecka (ja 2750 a moj ponad 4kg) haha Ale nie mówił że to źle czy cos więc ja już nie raz sama nie wiem jak oni na to patrzą :D za małe źle za duże źle :p

Do góry