reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2016

reklama
Volka wszystkiego dobrego:)
Fanti trzymam kciuki za Wasze dzieło!
U nas dziś ponuro, łeb cały dzień boli od rana, aż z tego bólu mi niedobrze...
Wiecie co naprawdę jestem w szoku, że tyle dobrych ludzi wokół siebie mamy, w trzy dni udało się uzbierać całą kwotę!!!:D Chyba dlatego dziś ten ból głowy, emocje opadły... :) https://zrzutka.pl/2f7t55

No dziewczyny bylismy na IP.Przyszlismy okolo 15.15.Lekarza oczywiscie nie bylo,bo jeden na powiat.W koncu przyjal mnie doktor ze SORu.Zrobil wywiad,pobrali krew,mocz,potem wyslali na USG nerek i brzucha.USG ok.Z krwi obnizone HCT,kreatynina,podwyzszone WBC(12.8 norma do 10),ciezar moczu obnizony.Bakterie liczne i leukocyty 2-4 wpw.Cisnienie 105/50.

Mialam dwa wyjscia albo na oddzial patologii ciazy i na obserwacje albo do domu i w domu obserwowac.Wiec wypis wzielam do domu,mam nospe brac 3 razy dziennie po 1 i w razie wiekszych boli,goraczki,wymiotow,biegunki czy czegokolwiek wracac na IP i na oddzial.Wypis 18.30.Boli dalej i promieniuje tak jak przedtem do dolu plecow,czasem do pachwin.Bede obserowac i zobaczymy :-(

CieńWielkiejGóry bardzo współczuje, życze jak najszybszego powrotu do zdrowia, lepszego samopoczucia.
Trzymam kciuki! Trzymaj się :*

Hej dziewczyny! U mnie tez kiepsko..najmłodszy chory i teraz mnie wzielo..zle sie czuje,katar,gardło,kaszel no i ból krzyza.Jeszcze zeby tego było malo to brzuch mi twardnieje czesciej. Dzis odebralam wyniki bad.moczu i mam jakies zapalenie bo bialko mam 25 a leukocytow 500.We wtorek ide do gina wiec pewnie cos mi na to zapisze. Milego weekendu i zdrowka zycze

Ja sie witam juz z Polski :) lot byl bardzo przyjemny, praktycznie caly przespalismy z Kubusiem :) w ogole Maly byl cudowny przez cala podroz. Nawet jeden raz nie zamarudzil :) mam nadzieje ze drugi synus bedzie tak samo grzeczny jak starszy brat:)
Ale powiem wam, ze dzisiaj poczulam jaka znieczulica jest w ludziach... ja ciezarna, z malym dzieckiem na rekach... i nikt w zadnej kolejce nas nie przepuscil, nikt na lotnisku miejsca nie ustapil, nic.. i jeszcze sie w kolejce do samolotu pchali tak, ze w koncu odeszlam na bok i weszlam ostatnia bo sie balam ze oberwe z lokcia w brzuch. Straszne to bylo:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Bylam dzisiaj w tych katowicach z moim pojezdzilismy wozkami w sklepie i... MASAKRA!tyle ich bylo...ze juz sama nie wiem haha
Cienwielkiej góry jeju 3maj się kochana ! :) i szybkiego powrotu do zdrowia

Kubusiowa w tych czasach ze znieczulica można spotkać się wszędzie :( a to takie przykre...

Ja sie witam juz z Polski :) lot byl bardzo przyjemny, praktycznie caly przespalismy z Kubusiem :) w ogole Maly byl cudowny przez cala podroz. Nawet jeden raz nie zamarudzil :) mam nadzieje ze drugi synus bedzie tak samo grzeczny jak starszy brat:)
Ale powiem wam, ze dzisiaj poczulam jaka znieczulica jest w ludziach... ja ciezarna, z malym dzieckiem na rekach... i nikt w zadnej kolejce nas nie przepuscil, nikt na lotnisku miejsca nie ustapil, nic.. i jeszcze sie w kolejce do samolotu pchali tak, ze w koncu odeszlam na bok i weszlam ostatnia bo sie balam ze oberwe z lokcia w brzuch. Straszne to bylo:(

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Kochana a nie jest tak, że z małym dzieckiem idziesz od razu? Bez kolejki???

reklama
Do góry