Cześć Dziewczyny
Dzisiaj tak nietypowo bo witam się pod wieczór hihi ale rano po zaspalam z Zuzka bo jakoś ciężko miałyśmy wstać:/ jak przychodzi czwartek to mam już serdecznie dosyć, jeszcze wczoraj po zajęciach jechałam prosto do Rodzinnego Ośrodka Diagnostyczno-Konsultacyjnego z uczelni żeby zobaczyć na czym polega i jak wygląda tam praca psychologa... i zanim odebrałam Zuzke od koleżanki i wróciłam z nią do domu to była godz 21...
Nailie chyba Ty się pytałaś co studiuje? Jestem na psychologii.
Dzisiaj trochę lepiej bo wróciłam do domu o godz 16... zrobiłam pierwszy raz!!!!!! W swoim życiu spaghetti bolognese bo córka chciała... powiem Wam jedno: nie cierpię gotować hihi
Nailie chyba Ty się pytałaś co studiuje? Jestem na psychologii.
Dzisiaj trochę lepiej bo wróciłam do domu o godz 16... zrobiłam pierwszy raz!!!!!! W swoim życiu spaghetti bolognese bo córka chciała... powiem Wam jedno: nie cierpię gotować hihi
Jakis straszny poslizg byl i ja bylam ostatnia.Tetna posluchala dziecka,zbadala,szyjka ok,zamknieta i dluga.Mocz ok.Dostalam skierowanie na mocz i morfologie i na obciazenie glukoza ale mam go zrobic za jakies 2 tygodnie.Glukoze kupic i wziasc ze soba,ale o cytryne musze w labolatarium spytac czy mozna.L4 dostalam do 23.12 i wtedy tez ide na wizyte kolejna.Babka pytala o CC jak sie zapatruje i powiedzialam ze kardiolog powiedzial ze przy moim tetnie tylko CC a ona powiedziala ze to niby nie jest wskazanie ale jak kardiolog napisze to ok.Wiec wyszlam od ginekologa o 12.30,maz biedny nic cieplego przed praca nie zjadl bo nie zdarzylismy zajsc na stolowke.Prad wlaczyli o 14,zdarzylam przedtem umyc lodowke bo prosila sie o pomste do nieba :-) I znowu po corke na piechote i w domu zrobilam barszcz ukrainski ,zjadlam talerz,potem jeszcze bulke z pasztetem :-) I teraz na to czekolada mleczna :-) I nogi mi do du** wchodza ogolnie :-)
Masakra,bol niesamowity.
A tak poważnie to ja pierwszy raz w ogóle do szpitala pójdę jak będę rodzić, więc nie wiem :-) (bo zakładam opcje wyczerpania na wcześniejsze pobyty w szpitalu