Patrycja35
Fanka BB :)
Zerknij na h&m ja mam kilka i są bardzo fajneDla dziecka to jeszcze nie kupuje może bliżej nowego roku, ale rozglądam się za ubraniami ciążowy i bo już w żadne spodnie nie wchodzę...
I są różne fasony
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zerknij na h&m ja mam kilka i są bardzo fajneDla dziecka to jeszcze nie kupuje może bliżej nowego roku, ale rozglądam się za ubraniami ciążowy i bo już w żadne spodnie nie wchodzę...
Oglądałam na stronie, ale powiem szczerze że trochę drogie sąZerknij na h&m ja mam kilka i są bardzo fajne
I są różne fasony
Moze sprobuj zalando, gap albo esprit.Mam dokładnie takie samo podejście. Dla dziecka będę kupować dopiero koło stycznia. Teraz muszę przyjrzeć się modzie ciążowejNa razie H&M mnie nie zachwyciło. Ktoś sprawdzał już jakieś inne sieciówki?
A mi wlasnie wydaje sie, ze h&m ma slabej jakosci ubrania. Tzn. nie kupowalam tam jeszcze ciazowych, ale chodzi mi o normalne ciuszki.h&m ma drogie ciuchy ,ale za to są dobrej jakości.Ja planuje kupić tylko na grudzień sukienkę jakas ciążowa, legginsy i kurtke parke na zimę. A tak to pare dużych ciuchów mam
H&m ma różnej jakości ciuchy, te droższe special edition są bardzo dobrej jakości, mam koszulkę i leginsy z edycji mama i dla mnie są ok.Moze sprobuj zalando, gap albo esprit.
A mi wlasnie wydaje sie, ze h&m ma slabej jakosci ubrania. Tzn. nie kupowalam tam jeszcze ciazowych, ale chodzi mi o normalne ciuszki.
Zobacz tez na OlxOglądałam na stronie, ale powiem szczerze że trochę drogie sączekam na jakieś promocje, byłam w dwóch Lidlach bo podobno fajne i tanie teraz były na wyprzedażach ale nie udało mi się upolować. Najwyżej kupię jak nic taniej nie znajdę chodzi mi i jeansy
![]()
Moze sprobuj zalando, gap albo esprit.
A mi wlasnie wydaje sie, ze h&m ma slabej jakosci ubrania. Tzn. nie kupowalam tam jeszcze ciazowych, ale chodzi mi o normalne ciuszki.
W poprzedniej ciąży kupiłam jeansy h&m, ale nie lubiłam ich, w przymierzalni wydawały się ok, ale ciągle musiałam je podciągać i było to bardzo niewygodne. W rezultacie całą ciążę przechodziłam w zwykłych legginsach z decathlonu i dłuższych bluzkach lub swetrach. Pod koniec ciąży nie mogłam patrzeć na legginsy, ale teraz znów okazały sie najwygodniejsze.Oglądałam na stronie, ale powiem szczerze że trochę drogie sączekam na jakieś promocje, byłam w dwóch Lidlach bo podobno fajne i tanie teraz były na wyprzedażach ale nie udało mi się upolować. Najwyżej kupię jak nic taniej nie znajdę chodzi mi i jeansy
![]()