Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Lubie też je właśnie, ale jak skończą mi się pieluchy happy to chce zobaczyć jak pieluchomajtki się z bambo sprawują.a kiedyś rozmawiałyśmy o pieluchach i jak już skończyły nam się happy to kupiłam te, o których mówiła Vaness - Bambo Nature - fajne, mięciutkie coś jak pampers
Myślę że przedstawiasz zupełne skrajności co innego zabezpieczenie schodów żeby dziecko nie spadł z wysokości a co innego odkładanie dziecka do kojca jak ma dyspozycji 100 m2 podłogi płaskiej w mieszkaniuobstawiam, że doświadczeni
jakie więzienie, coś tyoczywiście, dziecko biega wszędzie, my pilnujemy, a kojec - może to być łóżeczko turystyczne, albo takie kwadratowe z miękkim spodem i z bokami z siatki (widziałam takie u znajomych) tylko kiedy potrzebujesz. Dodam, że dobrze też czasem zostawić dziecko samo, niech się pobawi chwilę, dać mu trochę swobody a nie stać ciągle nad nim. U nas są schody na piętro i na bank założę barierkę i żaden psycholog mi nie wmówi, że to więzienie dla dziecka, bo bezpieczeństwo jest tu kluczowe. Jak starsze dzieci były małe to funkcję kojca spełniało po prostu łóżeczko, bo mieliśmy dwa małe pokoiki
Myślę że za mało jeszcze dużo muszę przeczytać im więcej wiem tym większa i lepsza opinie na dany temat mogę sobie wyrobićstanowczo za dużo czytasz![]()
Ja już przeszłam na pieluchomajtki niestety łatwiej mi się zakłada jak mały cały czas na brzuchua kiedyś rozmawiałyśmy o pieluchach i jak już skończyły nam się happy to kupiłam te, o których mówiła Vaness - Bambo Nature - fajne, mięciutkie coś jak pampers
jakość ta sama ale zakłada się przy ruchliwym dziecku 100 razy lepiejLubie też je właśnie, ale jak skończą mi się pieluchy happy to chce zobaczyć jak pieluchomajtki się z bambo sprawują.Bo przy takim wulkanie energii wygodniej nam będzie z pantsami.
Ja korzystam z receptury która opisała dziewczyna tutajKiedyś pisałyście że robicie własny płyn do podłogi itd. Czy mogę o przepis? Bo nie chce myć codziennie podłogi Ajaxem przy takim maluchu.
a kiedyś rozmawiałyśmy o pieluchach i jak już skończyły nam się happy to kupiłam te, o których mówiła Vaness - Bambo Nature - fajne, mięciutkie coś jakmy ic
My ich używamy już że 3 m-ce i nie zamienię na żadne innea kiedyś rozmawiałyśmy o pieluchach i jak już skończyły nam się happy to kupiłam te, o których mówiła Vaness - Bambo Nature - fajne, mięciutkie coś jak pampers
200 ml wody, 100 ml octu, 100 ml wódki, 10 kropel olejku lawendowego.Kiedyś pisałyście że robicie własny płyn do podłogi itd. Czy mogę o przepis? Bo nie chce myć codziennie podłogi Ajaxem przy takim maluchu.