reklama

Marcowe mamy 2021

A ja dzisiaj miałam półtorej godzinki wolnej 😍 Narzeczony wziął Nelke na spacer o 12, wrócili 13:30, bo spała sobie a ja skorzystałam i muza na full, henne brwi i rzęs sobie zrobiłam, wykąpalam się, ogoliłam i włosy umylam w końcu na spokojnie ( 20 minut) a nie tak jak zawsze szybko prysznic 5 minut😅 😍 Takie chwile są potrzebne 🤗

reklama
Wgl dzisiejsza noc była okropna, nie wiem co to się podziało 😩 Dwa razy w nocy mała się obudziła i musiałam ją na rękach nosić, bo cycka nie chciała a marudziła aż zaczęła płakać, więc ją nosiłam. Jak ją odłożyłam to od razu do cycka i ciągle piła i ciumkała, na chwilę się oderwała i znów do cycka... Cała noc praktycznie przy cycku... Nie mogłam się nawet odwrócić na drugi bok, bo od razu się budziła i zaczęła stekac, więc cycek i tak w kółko, cały czas musiałam przytulać ją. Więc prawie całą noc miałam nieprzespaną, rano o 7 wstała a ja totalnie byłam wyczerpana, głowa mnie aż ze zmęczenia bolała... N wziął ją na godzinę a ja poszłam spać. Ta godzina zleciała jak 5 minut. Nie umiałam się dobudzić a musiałam małą wziąć na karmienie i uspac na drzemkę. Mam nadzieję, że dziś już tak nie będzie 😭 teraz od 16 głowa mnie ciągle boli...

Róznica pokoleń chyba jednak nie, postrzegania i gustu prędzej 😁 Przystanek Alaska to rok 1990, a Przyjaciele 1994 więc niewielka różnica - ja osobiście kocham oba seriale, ale na przykład z Alternatywami 4 i Stawką większą niż życie nie przepadam, choć z pewnymi wyjątkami stare polskie komedie uwielbiam (przykładowo nie znoszę pasjami Samych swoich).
o jak ja nie cierpię samych swoich 🙄 ale uwielbiam nic śmiesznego mogę oglądać non stop scena z Lasem the best🤣🤣🤣 albo dzień świra i sra...pod oknem🤣🤣🤣 ahh KOCHAM😍

Dziewczyny, od poniedziałku po wizycie u dermatologa smaruje Neli całe ciało tą maścią robioną na bazie wody destylowanej i euceryny dwa razy dziennie plus po godzinie smaruje maścią robioną ze sterydem ( czasem dwa razy dziennie, czasem tylko wieczorem) i powiem Wam, że jest rewelacja! Dermatolog miała rację z tym przenawilzeniem skóry. No po prostu bomba, suche i czerwone placki zniknęły, tzn widać je ale są takiego koloru jak pozostała skóra i muszę ich szukać by widzieć gdzie posmarować sterydem ( bo nawet jak ich nie widać to trzeba smarować). No jestem zachwycona, że w końcu coś pomogło 😍 wiadomo, nie jest jeszcze idealnie, ale idziemy ku lepszemu 🤗 no i nie łapie jej codziennie jak wcześniej tylko co drugi dzień 😉

Jakby któraś chciała skład tych maści robionych to dajcie znać to wstawię zdj 😉

A ja dzisiaj miałam półtorej godzinki wolnej 😍 Narzeczony wziął Nelke na spacer o 12, wrócili 13:30, bo spała sobie a ja skorzystałam i muza na full, henne brwi i rzęs sobie zrobiłam, wykąpalam się, ogoliłam i włosy umylam w końcu na spokojnie ( 20 minut) a nie tak jak zawsze szybko prysznic 5 minut😅 😍 Takie chwile są potrzebne 🤗
KOCHANY😍

PS mój ostatnio wyszedł i stracił kolegę 😂 (spotkał go na spacerze tez z dzieckiem i pyta się gdzie żona a ten odpoczywa w domu znaczy sprząta, na co mój no chyba raczej nie odpoczywa skoro sprząta itd a ten no raczejodpocyzywa od dziecka powinna mi wdzięczna jeszcze być, no mój się tak wnerwił że mu trochę przygadał ale raczej nie skuma🤬)

Wgl dzisiejsza noc była okropna, nie wiem co to się podziało 😩 Dwa razy w nocy mała się obudziła i musiałam ją na rękach nosić, bo cycka nie chciała a marudziła aż zaczęła płakać, więc ją nosiłam. Jak ją odłożyłam to od razu do cycka i ciągle piła i ciumkała, na chwilę się oderwała i znów do cycka... Cała noc praktycznie przy cycku... Nie mogłam się nawet odwrócić na drugi bok, bo od razu się budziła i zaczęła stekac, więc cycek i tak w kółko, cały czas musiałam przytulać ją. Więc prawie całą noc miałam nieprzespaną, rano o 7 wstała a ja totalnie byłam wyczerpana, głowa mnie aż ze zmęczenia bolała... N wziął ją na godzinę a ja poszłam spać. Ta godzina zleciała jak 5 minut. Nie umiałam się dobudzić a musiałam małą wziąć na karmienie i uspac na drzemkę. Mam nadzieję, że dziś już tak nie będzie 😭 teraz od 16 głowa mnie ciągle boli...
a który tydz już Włoszka, może to skok 33-37 tc no niestety tak czasem bywa 😓 musi swoje przetworzyć ale potem nowe oprogramowanie zostanie wgrane i będzie śmigać zadowolona🤪 a Ty się wyśpisz. U nas się kończy ale wczoraj też mieliśmy taką noc dlatego zabraliśmy go do siebie i spaliśmy do 7 potem mleczko i znowu do 9😜

KOCHANY😍

PS mój ostatnio wyszedł i stracił kolegę 😂 (spotkał go na spacerze tez z dzieckiem i pyta się gdzie żona a ten odpoczywa w domu znaczy sprząta, na co mój no chyba raczej nie odpoczywa skoro sprząta itd a ten no raczejodpocyzywa od dziecka powinna mi wdzięczna jeszcze być, no mój się tak wnerwił że mu trochę przygadał ale raczej nie skuma🤬)
No mój sam zaproponował, więc super 🥰Taaa, bo sprzątanie to odpoczynek...
Jasne, to jest taki trochę psychiczny odpoczynek, że ma się świadomość, że się jest samemu i można się zająć sobą czy coś zrobić i nie musieć pilnować dziecka. Ale być wdzięcznym? A co to kuźwa tylko jej dziecko a on zrobił jej przysługę i wziął dziecko na spacer? A jak żona jest ciągle z dzieckiem to jest wdzięczny? Ja pierdziele, nie rozumiem takich facetów...

Ja chyba wyjadę kopytami do przodu, bo mój ciągnie 2 tygodnie pracy ciągiem, bo bierze nadgodziny. Już chodzę naładowana jak pocisk bo wszystko na mojej głowie. Tak pragnę mieć chwilę dla siebie.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry