Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Prawie wszytskie juz czekaja na wizytę, a ja dopiero na test. Ehh w 1 ciazy nie czekałam tak nawet nie myślałam, miałam nastawienie jak będzie to będzie i bylo za 1 razem. Choc czuje zmęczenie ziewam i jakoś wilgotne się dzisiaj zrobiło ale czytałam że objawy co najmniej 2 tygodnie po zaplodnieniu wi3c to chyba urojenie.![]()
Życzę powodzenia aby się prezent udałJa też czekam jeszcze na test.
Robiłam przedwczoraj ale negatyw wyszedł, tyle że do @ mam jeszcze 2 dni.
Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestembi tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny maa tu klops.
Następny robię jutro rano.
Powodzenia. Niedługo na pewno się uda.Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się![]()
Ojej a co ci dolega ja w sumie czuje się jak przezuta i wyplutaCześć dziewczyny dzisiaj mam wizytę u gina 4+4 ale czuję się tak tragicznie, że boję się wyjść z łóżka a co dopiero jechać 60km do lekarza![]()
A nie lepiej wykonać betę hcg?:> Ja robiłam betę w zeszły poniedziałek i środę, w piątek test z moczu pokazał baaardzo bladą kreskęJa też czekam jeszcze na test.
Robiłam przedwczoraj ale negatyw wyszedł, tyle że do @ mam jeszcze 2 dni.
Piersi mnie bolą, trochę bardziej zmęczona jestem i tyle. Chciałam mieć na jutro pozytyw bo mężuś urodziny maa tu klops.
Następny robię jutro rano.
Byłaś na monitoringu cyklu? Naprawdę polecam, ja od zawsze miałam problem z cyklami bezowulacyjnymi, bez stymulacji owulacji nie było. Najgorsze było to, że mój organizm robił mnie w "kulki" bo miałam wszystkie objawy owulacji, a 15dc na usg było widać tylko pełnych, małych pęcherzyków:/ poszukaj dobrego lekarza, naprawdę szkoda czasu na ciągle cykle bez owu! Powodzenia;*Kobietki życzę Wam szczęśliwych rozwiązań i spokojnej ciąży, opuszczam Was, bo na pewno mi się nie udało. Czuję, że to był cykl bez owu. Zreszta chyba kolejny od paru miesięcy. Trzymajcie się![]()
To tak jak ja26 maja![]()
Ojej a co ci dolega ja w sumie czuje się jak przezuta i wypluta