Ja w nocy byłam wymiotowac chyba z 10 razy teraz mnie niesamowicie głową boli. Oj biedna trzymam kciuki żebyś się Lepiej poczułaNudności, wymiotuje co chwilę, nie mogę wstać z łóżka bo od razu kręci mi się w głowie ogólnie jest ciężko![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja w nocy byłam wymiotowac chyba z 10 razy teraz mnie niesamowicie głową boli. Oj biedna trzymam kciuki żebyś się Lepiej poczułaNudności, wymiotuje co chwilę, nie mogę wstać z łóżka bo od razu kręci mi się w głowie ogólnie jest ciężko![]()
Ja w nocy byłam wymiotowac chyba z 10 razy teraz mnie niesamowicie głową boli. Oj biedna trzymam kciuki żebyś się Lepiej poczuła![]()
Ja nawet bladej nie mamA nie lepiej wykonać betę hcg?:> Ja robiłam betę w zeszły poniedziałek i środę, w piątek test z moczu pokazał baaardzo bladą kreskę![]()
Właśnie chodzi mi o to, że domowe testy długo mogą nie pokazywać ciąży, za to test z krwi może być już pozytywny nawet 10dpoJa nawet bladej nie mam. Ale jutro będzie 14 dni po owulacji. Zobaczymy.
Jak bladzioch się pokaże to na betę pójdę.
No tak, ale jak się pojawi nawet spóźniona @ to będzie wielkie rozczarowanie. Już jestem po stracie i nie chcę się napalać.Właśnie chodzi mi o to, że domowe testy długo mogą nie pokazywać ciąży, za to test z krwi może być już pozytywny nawet 10dpowszystko też zależy, jak długo będzie trwało ew. zagniezdzenie zarodka
![]()
Byłam kilka razy na wizycie w okolicach owu i przy okazji miałam USG i zazwyczaj było już po. No, ale masz rację muszę się wybrać do lekarza i poprosić o monitoring. Ja ogólnie boję się, że po zabiegu łżeczkowania mi coś sknocili...Byłaś na monitoringu cyklu? Naprawdę polecam, ja od zawsze miałam problem z cyklami bezowulacyjnymi, bez stymulacji owulacji nie było. Najgorsze było to, że mój organizm robił mnie w "kulki" bo miałam wszystkie objawy owulacji, a 15dc na usg było widać tylko pełnych, małych pęcherzyków:/ poszukaj dobrego lekarza, naprawdę szkoda czasu na ciągle cykle bez owu! Powodzenia;*
Dodam, że udało mi się zajść w ciążę w pierwszym cyklu z wywołaną owulacjąA męczyłam się tyle miesięcy bez owulacji...
No tak, ale jak się pojawi nawet spóźniona @ to będzie wielkie rozczarowanie. Już jestem po stracie i nie chcę się napalać.
A swoją drogą majątek wydałam na testy owulacyjne i ciążowe [emoji2356][emoji41].
U mnie w lab beta wcale tania nie jest, chyba coś około 40 złotych.
U mnie w diagnostyce 27, aczkolwiek ja nigdy takiego badania nie robilam w poprzedniej ciąży też nie. Że coś takiego jest dowiedziałam się z forum, dziewczyny właśnie latały robić. Moim zdaniem chyba lepiej cierpliwie poczekaćU mnie 46 zł [emoji33]
U nas beta 32zlNo tak, ale jak się pojawi nawet spóźniona @ to będzie wielkie rozczarowanie. Już jestem po stracie i nie chcę się napalać.
A swoją drogą majątek wydałam na testy owulacyjne i ciążowe.
U mnie w lab beta wcale tania nie jest, chyba coś około 40 złotych.