MamM
Fanka BB :)
O tak! Brązowe są u nas w mniejszości.Jakie oczęta piękne![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O tak! Brązowe są u nas w mniejszości.Jakie oczęta piękne![]()
O Melcia już niedługo mama kitusie będzie robićA propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki![]()
A my to wogole kici koci nie znamySwoją drogą kicia kocia tez troche wyglada jakby na speedzie byla czy innej ekstazie![]()
Dziękujemy, oczka po mamusiO matusiu, co to za śliczności! Jakie piękne duże oczka![]()
O ja też muszę nadrobićŁoo matko dziewczyny podziwiam znajomość utworów dziecięcych
Muszę chyba nadrobić bo jestem okrutnie w plecy w tej dziedzinie
Zakochałam się w tych oczach...magia...
Zazdro Nelka będziesz siedzieć i się lampić tylko w jego oczy....![]()
.Jak tam u Was z podłogami? Będą całe?
Pacek zjarany na bank, ale ty widziałaś Julianka? Wielkie i notorycznie przekrwione oczy, ciągle lata jakby miał motorek w tyłku, jak nic amfa
Jak słyszę My jesteśmy krasnoludki to mam chęć popełnić seppuku
Ja Cię proszę, co za zboczona piosenka
Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziuryi seks grupowy i zoofilia w jednym
Ja trochę znam ale włączam bardzo rzadko. Nie cierpię. A maluchy bawią się przy każdej rytmicznej piosence. Moja ostatnio machała głową do Master od Puppets Metallicy, a dzisiaj jej włączyłam Same Suki - teksty może niekoniecznie dla dzieci, ale muzycznie absolutny sztos. I polski rock też wchodzi jak masełko, a na Toola reagowała tak jak mamusia maślanymi oczkami![]()
Dla was lepiej że nie znacie i nie widzieliście ilustracjiO Melcia już niedługo mama kitusie będzie robić
A my to wogole kici koci nie znamy![]()
Czyli lepiej nie kupowaćDla was lepiej że nie znacie i nie widzieliście ilustracji![]()
My jesteśmy ciemni, włosy, karnacja, oczy brązowe, a Remo niebieskooki blondynDziękujemy, oczka po mamusiza to jasne włosy nie wiadomo po kim, bo mama ciemna a tato rudy
![]()