reklama

Marcowe mamy 2021

reklama
😂 A propos włosów : stali bywalcy forum wiedzą, że zazdroszczę Waszym malcom włosów. W końcu I ja doczekałam się
"czegoś" na główce mojej córki 😁
O Melcia już niedługo mama kitusie będzie robić 🥰
Swoją drogą kicia kocia tez troche wyglada jakby na speedzie byla czy innej ekstazie 😅
A my to wogole kici koci nie znamy 🙈

Łoo matko dziewczyny podziwiam znajomość utworów dziecięcych😁
Muszę chyba nadrobić bo jestem okrutnie w plecy w tej dziedzinie🤣

🤣

Zakochałam się w tych oczach...magia...😍
Zazdro Nelka będziesz siedzieć i się lampić tylko w jego oczy....🤣
O ja też muszę nadrobić 🤣 bo niewiele piosenek coś mi tu mówi 🙈 ale jedną ulubioną mamy" jestem silny jak lew" zostało mu tak od czasu choroby I robienia inhalacji. Ostatnio wpadłam na pomysł żeby na urodzinach mu zaśpiewać🥰

Pacek zjarany na bank, ale ty widziałaś Julianka? Wielkie i notorycznie przekrwione oczy, ciągle lata jakby miał motorek w tyłku, jak nic amfa 🙈🙈😂😂

Jak słyszę My jesteśmy krasnoludki to mam chęć popełnić seppuku 🤣🤣

Ja Cię proszę, co za zboczona piosenka 🙈🙈😂😂
Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury 🤣 i seks grupowy i zoofilia w jednym 🙈🙈

Ja trochę znam ale włączam bardzo rzadko. Nie cierpię. A maluchy bawią się przy każdej rytmicznej piosence. Moja ostatnio machała głową do Master od Puppets Metallicy, a dzisiaj jej włączyłam Same Suki - teksty może niekoniecznie dla dzieci, ale muzycznie absolutny sztos. I polski rock też wchodzi jak masełko, a na Toola reagowała tak jak mamusia maślanymi oczkami 🙈🙈

Te książeczki zamiast nazwy - Kicia Kocia, powinny nosić nazwę - Zjarańcy.
I np by było - Zjarańcy - na tropie zaginonego 1 grama, itd itd 😂

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry