I żadna dobra ciocia z rodziny nie rozpoczęła śledztwa gdzie się włóczyłaś, że dorwałaś jakiegoś niebieskookiego blondyna, że taki syn wyszedł?My jesteśmy ciemni, włosy, karnacja, oczy brązowe, a Remo niebieskooki blondyn![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I żadna dobra ciocia z rodziny nie rozpoczęła śledztwa gdzie się włóczyłaś, że dorwałaś jakiegoś niebieskookiego blondyna, że taki syn wyszedł?My jesteśmy ciemni, włosy, karnacja, oczy brązowe, a Remo niebieskooki blondyn![]()
Zdarzała się sąsiedzka życzliwośćI żadna dobra ciocia z rodziny nie rozpoczęła śledztwa gdzie się włóczyłaś, że dorwałaś jakiegoś niebieskookiego blondyna, że taki syn wyszedł?![]()
Tak tak, kiedyś była moda na Franklina, u nas taki chodził.Te książeczki zamiast nazwy - Kicia Kocia, powinny nosić nazwę - Zjarańcy.
I np by było - Zjarańcy - na tropie zaginonego 1 grama, itd itd![]()
A to pamiętam jakie przeróbki były w internecieTak tak, kiedyś była moda na Franklina, u nas taki chodził.
Zobacz załącznik 1365552
Jak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa?A to pamiętam jakie przeróbki były w internecieBTW. To moja bajka z dzieciństwa
![]()
Mam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i TabalugaJak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa?Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
![]()
To ja mam 31 lat i Franklina nie znam ale tabaluge pamietamMam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga![]()
U mnie to samo, bawiliśmy się w Gumisie z dzieckami z mojej klasyJak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa?Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
![]()
Tabaluga leciał też Wcześniej trochę, pamiętam, a mam 41 latMam 27 lat, jak miałam 7 lat to Franklin lecial w TV, dokładnie w tvp1. Jak i Tabaluga![]()
Hehe, a moje to Bolek i Lolek, Krecik i Reksio.Jak to możliwe aby Franklin był twoją bajką z dzieciństwa?Moje bajki to były Gumisie i Smerfy ale fakt, że to było ze 100 lat temu
![]()