reklama

Marcowe mamy 2021

O matko ile wy piosenek znacie! Ja mojej w ogóle nie puszczam takiej muzyki, bo wszystko brzmi dla mnie jak kiepskie disco polo, tyle że z dziecinnymi tekstami :D próbowałam kilka razy ale nie zdzierżę. Sama elektroniczna muzyka. Wolimy słuchać polskiego rocka :D aczkolwiek znam kurke Kasię i żaden naćpany Pacek czy inny się do niej nie umywa :D :D ten tekst i wokal stworzył ktoś nieźle zrobiony :D

reklama
Patii, i znów mam to samo, matka jeździ z wózkiem i śpiewa, za dziwaka już mnie mają 🙃
..ale u mnie to dlatego, że muszę odwracać uwagę Melanii od tego, że siedzi w wózku.
To ja nuciłam, ale Nela spała, więc nie było wytłumaczenia 🙈😂 A jak Nela jie śpi i trzeba ją zająć to śpiewam do niej i nie przejmuje się czy ktoś obok przechodzi. Widzą, że śpiewam do dziecka a nie do siebie 😜

Nie słyszałam jeszcze o metodzie z ręcznikiem, powariowali chyba😅 mi też to gadanie zwisa.
A moja mama też potrafi ale bardziej to traktuje jako wspomnienia z naszego dzieciństwa chociaż jak już przegina to jej mówię że np. ją nakarmię tym cukrem jak uważa że taki dobry🤭

moja teściowa jeszcze przed 80 taką i też lubi rządzić ale w tych kwestiach na szczęście się hamuje.

U nas był etap tatatataata i nagle powiedział mama ale tylko parę razy a teraz ciągle gagaga i kyyyyy😅

Te kyyy i gee u naszych dzieci kojarzy mi się z filmem - RRRrrr i jak Ci ludzie pierwotni uczyli się mówić słowo "Kto" 😂

O matko ile wy piosenek znacie! Ja mojej w ogóle nie puszczam takiej muzyki, bo wszystko brzmi dla mnie jak kiepskie disco polo, tyle że z dziecinnymi tekstami :D próbowałam kilka razy ale nie zdzierżę. Sama elektroniczna muzyka. Wolimy słuchać polskiego rocka :D aczkolwiek znam kurke Kasię i żaden naćpany Pacek czy inny się do niej nie umywa :D :D ten tekst i wokal stworzył ktoś nieźle zrobiony :D

Ko ko ko, ko ko ko a to kto 😂😂

A też się pochwalę raz, a co ;)

Załączniki

• _20220203_222232.JPG
    _20220203_222232.JPG
    1,9 MB · Wyświetleń: 97
reklama
A odnośnie Kici Koci,
Czy Wy też macie wrażenie że tam Pacek wiecznie jest zjarany lub na jakiś specyfikach? (Jego oczy 😆)
Pacek zjarany na bank, ale ty widziałaś Julianka? Wielkie i notorycznie przekrwione oczy, ciągle lata jakby miał motorek w tyłku, jak nic amfa 🙈🙈😂😂

...jak mnie nerwią te spiewanki 😅 a naj naj cztery slonie 😅
Jak słyszę My jesteśmy krasnoludki to mam chęć popełnić seppuku 🤣🤣

Moj starszak jak słyszy jak śpiewam "...kundel bury penetruje wszystkie dziury..." to się śmieje, że z tą piosenką coś jest nie tak. A jak śpiewam jagódki to zamyka się w pokoju i błaga abym przestała 😂
Ja Cię proszę, co za zboczona piosenka 🙈🙈😂😂
Razem ze mną kundel bury penetruje wszystkie dziury 🤣 i seks grupowy i zoofilia w jednym 🙈🙈

Ja trochę znam ale włączam bardzo rzadko. Nie cierpię. A maluchy bawią się przy każdej rytmicznej piosence. Moja ostatnio machała głową do Master od Puppets Metallicy, a dzisiaj jej włączyłam Same Suki - teksty może niekoniecznie dla dzieci, ale muzycznie absolutny sztos. I polski rock też wchodzi jak masełko, a na Toola reagowała tak jak mamusia maślanymi oczkami 🙈🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry