Trzymam kciukiWe wtorek jadę ustalić termin zabiegu
Mam nadzieję, że jeszcze załapie się na sierpień

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWe wtorek jadę ustalić termin zabiegu
Mam nadzieję, że jeszcze załapie się na sierpień
Dokładnie. Żeby zarazić się toksoplazmoza musiałabyś zjeść kocie odchody. Szybciej byś złapała jedząc nie myte owoce czy warzywa.Kot sam w sobie nie zaraza a jego odchody tak samo nie myte warzywa i owoce [emoji2368]
Kochana a który to tydzień ?Przyjęła mnie gin bez kolejki całe szczęście serduszko bije krwiak nie rośnie nic się złego nie dzieje a co do moich mega bóli podbrzusza i kręgosłupa to leżeć leżeć i zwiększyła mi dawkę leków.... Strasznie się bałam pół nocy przepłakałam że coś się stało ech te hormony mnie rozkładają na łopaki... Chyba wolała bym mieć mdłości wymioty niż te boleści...
Właśnie o te odchody z kuwety najbardziej się obawiałam , obowiązek czyszczenia kuwety został nałożony teraz na mężaDokładnie. Żeby zarazić się toksoplazmoza musiałabyś zjeść kocie odchody. Szybciej byś złapała jedząc nie myte owoce czy warzywa.
Sama mam w domu kota nie wychodzącego. Regularnie szczepiony i odrobaczany. Po każdym sprzątaniu kuwety myje ręce i nie mam najmniejszej obawy że się czymś od niego zarazę.
8 +1 tydzieńKochana a który to tydzień ?
Ja zrobiłam dzisiaj badania które zlecił mi lekarz na następna wizytę , ciekawa jestem toksoplazmozy gdyż nam w domu kota tajskiego który nie wychodzi na dwór ( jednak koty jak wiadomo bywają nosicielami toksoplazmozy ) może to mit ?![]()
A czemu niby?Właśnie jestem po wizycie. Niby jest wszystko ok, dzidzi ma 1.54 cm. Tak szybkich badań to mi nie robiono w ciąży jeszcze. Za miesiąc mam dopiero wizytę u mojej stałej gin bo teraz chodzę na NFZ.
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Aparat na podstawie wymiarów które wychodzą ze zmierzenia zarodka. Wystarczy przesunięcie o 2 czy 3 mm i już będzie inny dzień ciążyAutomatycznie miało być