Usg miałam robione to chyba tak bo tam nic nie jest wspomniane o usg. Tylko na początku jest opis usgSuper! A jak skorygowane po USG? Jeśli też niskie ryzyko to myślę że nie ma się co stresować.
Mi lekarz powiedzial że jeśli ryzyko z pappa będzie niskie to na podstawie skorygowanego z USG dziecko będzie zdrowe na 99%![]()
reklama
Hope_2807
Fanka BB :)
Nadal nie rozmawiamy na temat ciąży, ale ruszył się i szuka mieszkania. W poniedziałek umawiam się na oglądanie pierwszego więc postęp jest w kwestii usamodzielnienia się (wreszcie)
Ooo to super!!!
moze coś dotarło do Niego?!
Cieszę się ze coś ruszyło
A wracając jeszcze do tematu ubranek to ja już coś mam, nie moglam się oprzeć. I znalazłam czapeczki po chłopcach, stan idealny bo na głowie mieli może po 1 raz
Jeżeli chodzi o ubranka to dla chłopca mam a jak będzie dziewczynka to dostanę od koleżanki i kuzyna.
Tylko mam problem z wózkiem nie wiem czy kupić po prostu dostawek z siedziskiem czy wózek rok po roku. Ile on znowu w nim pojeździć będzie miał 21 miesięcy. Już sama nie wiem
Tylko mam problem z wózkiem nie wiem czy kupić po prostu dostawek z siedziskiem czy wózek rok po roku. Ile on znowu w nim pojeździć będzie miał 21 miesięcy. Już sama nie wiem
Olka_Monolka
W oczekiwaniu na dziecko i pierwszy rok życia dziecka, tej samej autorki. Super są te książki, polecamPolećcie jakieś ksiazki dot. ciąży i opieki nad noworodkiem![]()
PałkaZapałka
To bym zaufała lekarzowiJuż mam omówione i właśnie to skorygowane dot. zespołu Downa mam 1:987. Pozostałe ok 1:5000 i 1:16000. Ale lekarz powiedział, że jest ok i żadnych dalszych badań nie mam robić
PałkaZapałka
Nic, planuje wszystko kupować styczeń/lutyPytanko do dziewczyn w 1 trymestrze. Czy robicie juz jakies listy czy zakupy dla.swoich pociech?
O tak też polecam obie. Zwłaszcza w pierwszej ciąży. Wszystko super opisaneW oczekiwaniu na dziecko i pierwszy rok życia dziecka, tej samej autorki. Super są te książki, polecam
Margolcia92
PRZESPAŁAM DZIS CAŁE 8H 

reklama
Olka_Monolka
Przenosimy się do zamkniętego wątku?