Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Też tak mi się wydajeMagda933 wydaje mi sie, ze wazne ze sie miescisz. Nie ma znaczenia czy blosko granicy. Nie masz sie czym martwic.
To ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeTeż tak mi się wydaje
Tylko nie wiem jak patrzą na wyniki jak się jest w ciąży, ewentualnie każe mi ograniczyć słodkieogólnie to jem dużo słodkości i na bank przekraczam normę dziennego spożywania cukrów
ale nie mam nadwagi ani nic z tych rzeczy więc myślę że jest sponio
![]()
Ja też mam 7 na plusieTo ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeaktualnie już plus 7 kg. A planowałam w całej ciąży przytyć między 7 a 9, trochę nie wyszło
![]()
To ja aktualnie plus 6 kg, 25+4 jest dzisiaj i wydaje mi się, że powtórzę scenariusz pierwszej ciąży, że ostatecznie będzie z tego na koniec koło +15kgTo ja z kolei nie jem dużo słodkiego, w ogóle mało co jem a przybieram ostatnio szybko na wadzeaktualnie już plus 7 kg. A planowałam w całej ciąży przytyć między 7 a 9, trochę nie wyszło
![]()
Ja niestety aktualnie mam 9 z przodu. Startowałam z bardzo dużym BMI bo ostro przytyłam rok przed ciążąJa też mam 7 na plusieale nie jest tak źle, mam nadzieję tylko że nie dobije do 70kg hehe
Kurcze nie strasz że się tyle pod koniec przybieraTo ja aktualnie plus 6 kg, 25+4 jest dzisiaj i wydaje mi się, że powtórzę scenariusz pierwszej ciąży, że ostatecznie będzie z tego na koniec koło +15kg
A znajoma ostatnio urodziła a na koniec ciąży była 2 kg lżejsza niż przed![]()