Kotciara
Moderator
Ja powiedziałam już moim rodzicom i jeśli wszystko będzie jutro ok to pewnie powiemy teściomDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja powiedziałam już moim rodzicom i jeśli wszystko będzie jutro ok to pewnie powiemy teściomDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
U mnie wie mąż, dwie przyjaciółki i moja mama. Reszta dowie się po prenatalnych a zwłaszcza teściowa bo ma długi językDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
Ja powiedziałam tylko szwagra żonie mamy dobry kontakt obie przeszłyśmy poronienia jesteśmy w temacie więc się wspieramy nawzajem. Reszcie po prenatalnychDziewczyny wybaczcie , że tyle pytamjestem ciekawa czy powiedzieliście już najbliższym o ciazy ? Czy jeszcze czekacie ?
Dziękuje@Alabama89 najszczersze gratulacjewspaniale wieści, życzę Ci mega nudnych dziewięciu miesięcy, rośnijcie zdrowo
![]()
mi pecherzyka nie mierzyl, na zdjeciu wyglada na duzy, a zarodek mial 0.51 cmDziewczyny. A możecie napisać jaka jest u was wielkość pecherzyka ? I wielkość zarodka ?
najlepiej jest isc ok 6/7 tc jesli sie nic nie dziejeHej dziewczyny. Z aplikacji wychodzi mi termin 20.03. Beta z dzisiaj 480 owulacje wg mnie miałam 25.06 kiedy mogę iść do lekarza?