reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Marcowe mamy 2026

Nie ma już tej z linku, usunęłam, bo nie wiedziałam jak zrobić zamkniętą. Nędzna dziewczyna to napisała żeby czekać, że w końcu nam założą ten wątek prywatny.
Tak, tu trzeba cierpliwości, można się upomnieć do Ani, ale jedynie Ona może założyć zamknięta grupę i później ewentualnie też dodawać innych członków 😊

reklama
Hej dziewczyny, ja chyba narazie odpuszczę forum i ewentualnie dołączę w 2 trymestrze. Niestety wszystkie smutne wiadomości zauważyłam, ze wpływają na mnie źle 🙈 zaczynam się schizować, ze może skoro objawy zaczynaja ustępować to czy napewno i u mnie wszystkie jest dobrze itd….

Hej dziewczyny, ja chyba narazie odpuszczę forum i ewentualnie dołączę w 2 trymestrze. Niestety wszystkie smutne wiadomości zauważyłam, ze wpływają na mnie źle 🙈 zaczynam się schizować, ze może skoro objawy zaczynaja ustępować to czy napewno i u mnie wszystkie jest dobrze itd….
Oczywiście, każdy inaczej reaguje na takie wiadomości. Jak dobrze pamiętam to jesteś na liście osób do grupy prywatnej więc będziemy na ciebie czekać, odpoczywaj 😊

Dziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły 🤣

Dziewczyny gdzie kupujecie rajstopy ciążowe? Ja często w jesień i zimę chodzę w sukienkach, szukam czegoś 40 den BEŻOWEGO i wybór jest tak mały, że dramat. Zamówiłam z allegro, miały być beżowe a wyglądają jakby pół roku w Afryce spędziły 🤣
W h&m kupuję, ale właśnie głównie czarne, szare, grafitowe. NIe widziałam chyba nigdy beżowych rajstop ciążowych i to jeszcze czterdziestek...
Może w Calzedonia?

ja mam jakąś w kształcie C. Używaną 2 ciąże. U mnie się sprawdziła, ale mąż narzekał, że miejsca dla niego nie ma na łóżku. Teraz mojej siostrze ją dałam jakiś czas temu i rozglądam się za nową
Mój też narzekał i teraz coś o niej wspomniałam, że znowu będę spać z wielką poduchą, a on: o nieee, nie tęsknię za nią 😂

reklama
Do góry