Mamanaluziexoxo
Moderator
Ja mam jakieś takie przeczucie, że będzie chłopiec i jest jeden jedyny powód dla którego bym chciała żeby to był chlopiec, a mianowicie że mamy imię dla chłopca, a dla dziewczynki totalna pustka 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja dziś po zakupach musiałam się od razu położyć, bo tak mnie mdliło i było mi duszno. A dziś rano sobie jeszcze pomyślałam, że od paru dni czuję się nawet dobrze.Ja mam przeczucie, że będzie kolejna córka, ale tylko dlatego, że tak koszmarnie się czuje. Byliśmy w dzisiaj w poszukiwaniu biurka i krzesła dla Zośki i myślałam, że wykituje w trakcie jazdy![]()
No my dla chłopca też mamyJa mam jakieś takie przeczucie, że będzie chłopiec i jest jeden jedyny powód dla którego bym chciała żeby to był chlopiec, a mianowicie że mamy imię dla chłopca, a dla dziewczynki totalna pustka![]()
Moja córka gdyby miała teraz wybierać to jej brat/siostra nazywał/a by się „żaba” bo to jej ulubione słowoNo my dla chłopca też mamya dziewczynki duzo nam sie podoba
za to jak jechałam rodzicll drugiego synka to dopiero na drugi dzień po porodzie nadaliśmy mu imię i to w sumie tylko dlatego sie zdecydowaliśmy ze starszy syn wybrał. Takto pewnie dobre kilka dni byłby bezimienny
![]()
Hahaaha nie no to u nas całą ciąże padały różne imiona ale raczej z tych normalnychMoja córka gdyby miała teraz wybierać to jej brat/siostra nazywał/a by się „żaba” bo to jej ulubione słowo
Mamy kilka propozycji dla dziewczynki, ale totalnie nie możemy się dogadać z mężem.![]()
Jejku totalny słodziak, moja córka pokazuje na brzuszek i mówi dzidzi, daje buziaki, przytula.Hahaaha nie no to u nas całą ciąże padały różne imiona ale raczej z tych normalnychna koniec wybrał Jasia i został Jaś
nam sie też podobało to imię wiec nie bylo problemu. Gorzej pewnie jakby wybrał imię totalnie nie w naszym stylu. Teraz za to od samego poczatku mówi ze tym razem bedzie siostrzyczka i co najlepsze on juz ma imię wybrane
swoją drogą on miesiac wczesniej zanim zaszłam wogole w ciaze chodził i mówił wszystkim ze mam siostrzyczkę w brzuchu
nawet rysował ją na rysunkach
![]()
Witamy, czy chciałabyś być w grupie prywatnej? Gratulujemy!Cześć wszystkimjestem nowa i chcę się pochwalić że po wielu staraniach w końcu nam się udało i jestem w 10 tygodniu. Termin nam na 25 marca
![]()