Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mamma ja tez mam ubierac Kondziowi ta pielucheae my go nosimy przodem do siebie i oplata nas swoimi nogami i to jest lepsze niz pielucha
dopiro teraz zauwazyłam ze napisałas :-(Ale mi ulżyło, Basia miała to zdjęcie rtg ale nic ono nie wykazało, więc pani pediatra ze szpitala kazała:
zakraplać nosek 10 razy dziennie i ściągać fridą
podawać cebion
w razie temperatury czopki
opukiwanie plecków oraz smarowanie maścią rozgrzewającą której nie kupiłam bo w aptece dowiedziałam się ze jest od 7 roku życia![]()

Jakoś mi nie spieszno... aż wstyd

. Oj już się nie mogę doczekać kiedy będzie siedzieć i będę mogła wozić ją w spacerówce. 
trudno, będziemy się gimnastykować z odbijaniem stópki i rączki
. U nas nie kazał pieluszkować tylko dla dodatkowych ćwiczeń tak nosić. A macie jakąś kontrolę niedługo? Czy macie jakiś okres do kiedy pieluszkować?
.
. 

i gada na całego. A uśliniona jest, że hej

.
. Zobaczymy co znowu powiedzą na rehabilitacji
.
jest mi tak wstyd ze chyba powinnam to pisać na wątku zamknietym ale potrakuje to jako samokopniaka i wezmę się w garść.Mama wczoraj wróciła z Czech i przywiozła te pyszne czekolady i ja nie mogam sie im oprzeć...JESTEM SŁABA!!!!ale juz bede grzeczna.Resztę chowam głebokoi co by nie kusiło mych ócz i biorę się za sprzątanie póki Junior chrapie