ninjacorps
Marcóweczka 2008
Niekat - jak Tymon miał katar to lekarz kazał mi smarować maścią majerankową 2x dzienie pod noskiem i Navisinem o najmniejszym stężeniu 2 x dziennie psikać a poza tym zakraplać roztworem wody morskiej.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ja i Mamma już je wypróbowałyśmy - nie odciśnie się w tym stópki dziecka, póki ono samo nie stanie (takie to twarde) - Tymon dostał z okazji narodzin taką na 12 comiesięcznych zdjęć i odcisk. ;-)
ale piatek przed chrzcinami bolal go brzusio bo kupki nie umial zrobic i nie moglam nic zrobic w domu myslalam ze padne poszlam spac dopiero o 4 nad ranem a o 7 pobudka i na zakupy (odebrac wedliny warzywa owoce) w tym 1 karmienie
Wsobote kupki nadal nie bylo a to juz 4 dzien i znowu placz nie pomoglo nic ani termometr ani czopek
poszlam spac o 24 i rano godz 7 znowu pobudka. W kosciele byl najgrzeczniejszy bo pierwsza polowe mszy byl zainteresowany swiatlami itp a druga przespal:-) po poludniu zaaplikowalam mu czopek glicerynowy i po ok 3h byla kupka uf uf
Ja raczej co do antykoncepcji to moja gin nie zgadza sie na nic innego jak na spirale a na inne musze podpisac papierek ze wiem jakie moge miec problemy potem bo zylaki mi troche zostaly i nie bardzo da rade hym
a tak ogolnie to strasznie jest rozgadany ten Dominis buziaki za chwile dam pare fot na zamkniety pa pa
Z dwojga złego, trudno, pasuje odbębnić tą wizyte i mieć to z głowy bo matka mi głowę suszy że już dawno powinnam iść.
... no i leżą te moje "blade początki" w łóżeczku i obserwują karuzele 
Nie uda ci się odbić nóżki niestety...
;-)Ale pewnie-siedziałaś tyle w domu z chorowitkami to ci się należy
Mała na szczeście nie załapała.Maść majer.jak najbardziej,ja jeszcze euphorbium stosowałam i wodę morską z miedzią.

:-(