no tak, wczoraj sie na drukowałam i wszystko mi zniknęło

nie miałąm cierpliwości na powtórne pisanie
Stefanna aż ci zazdroszczę tej pani

szczególnie że robi to za takie pieniądze, u nas niestety dużo więcej liczą sobie za takie prace:-(
co do kupki to Julka też robi tylko wodniste a któraś z was pisała że dopóki karmi się piersią to normalne
Cicha ważne że wszytsko ok i dzieciaki zadowolone , że wypoczywacie , no i że nie siedzisz w domu sama z dziećmi :-)
Ninja widać że imprezka urodzinowa udana

a ja znowu zazdroszczę ci tych spokojnych dni z Tymonem choć cieszę się że Julka noce przesypia (i coraz częściej spi od kąpieli do rana- 6/7 - od jakiegoś czasu ma przestawioną porę kąpieli na 21 i dzięki temu zawsze zdążymy być na tą godz. w domku więc nie jest już taka rozregulowana, no i po kąpieli idzie od razu spać

a tak jeszcze płakała, nie chicłą zasnąć )
Ewa 33 widzę że wesolutko masz w domu
Weronika wspólczuję:-( Julka też męczy się strasznie całymi dniami odkąd są te upały :-( ale na szczęscie po takim ciężkim dniu po kąpieli pada od razu i zasypia juz w trakcie jedzenia
PM1 fajnie że weselisko udane no i że Tosia taka grzeczniutka była:-) i wcale się nie dziwię że była taką atrakcją - w końcu niezła z niej laseczka ;-)
Niekat przez ciebie pójde spać z cieknącą ślinką a tu taka póxna pora - bo inaczej jeszcze zrobiłabym te placki ;-)

ja tam mogę trzec ziemniaki bo mam do tego taką fajną maszynkę jak do mieęsa tylko że ma w środku tarki o różnych oczkach :-)
jak my Julce włozyliśmy grzechotkę do rączki to też jej się podobało i trzesła łapką zadowolona do czasu aż uderzyła się nią w główkę:-(no i zaczął się płacz :-(
Beti 30 *C to u nas jest ale na dworzu

jak bym miałą tyle w domu to bym chyba zwariowała

współczuję!!!
Sabincia fajnie że wszytsko się Wam układa
Mamma fajnie że wszytsko sie udało:-) no i że się nie musiałąś narobić (zazdroszczę)

a to że Gabrysia sobie popłakała .... w końcu wolno jej było, to jej chrzest:-)
MECZU NIE BĘDE KOMENTOWAĆ - BRAK MI SŁÓW!!! A PODOLSKIEMU WSPÓŁCZUJĘ ŻE PRZEZ NASZYCH MĄDRYCH LUDZI Z PZPN-u ZNALAZŁ SIĘ W TAKIEJ SYTUACJI!!!
WSZYSTKIM 3-MIESIĘCZNIAKOM NAJ, NAJ, NAJLEPSZE ŻYCZONKA
DUUUUUŻO ZDRÓWKO!!! :-)