Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
więc chodzę cały czas senna, bo w nocy też nie mogę zasnąć... Córeczka dopiero teraz zasnęła od 11

a do tego widać było, że jak strzelał gole, to nie był za bardzo podekscytowany, a jak u nas go nie chcieli, to niech teraz żałują

neistey mamy znów sie peiluchowac wogóle tej baby nei rozumie i idziemy skonsultowac sie do innego lekarza tez prywatnie tylko do niego sa długie terminy

)a poza tym mój sprzęt nie jest taki wypasiony i generalnie najlepiej nadaje sie do robienia mrozonej kawy (zapraszam na nią!!!) albo do miksowania zupek dzidziusiom...
zadowolona tylko jak z nią gadam (ale nie na odległość tylko face to face
)albo się bawię
. Nie wiem czy to nie przez ten skwar:-(.
. A lekarz to był taki "gaduła", że jedyne co powiedział to jak ja go zapytałam czy jest w porządku to powiedział:"TAK" i jak zapytałam czy ma leżeć czy mogę ją trzymać powiedział:"leżeć"

. 
sokowirówkę mam wiec nastepne placki będa robione z usmiechem
przynajmnije iszczędze na plastrach na potarte paluszki
widzisz jak fajnie nadgonił "rówieśników"
sam jej nie łąpie ale jak się mu ją w rączki włoży to jest happy
tylko jak już mu się znudzi a nie mozę jej wypuścić to wtedy się denerwuje i dalej nia trząsa co jeszcze bardziej go denerwuje...:-)mój nieporadny biedaczek