reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

reklama
Weronika toż Nelcia idzie na łatwizne;-):-D
Kra Asze miłego grillowania:tak::-) to dzien piekności dzis masz :rofl2::happy:ja dzis stzreliłam sobie pedicure;-)
a jutro ide uzupełnic zele:tak:
a moj połowek poszedł dzis na piwko ;-) wiec siedze i bycze sie
dzieciaki wykapane i jedno małe spi a starsze oglada tubisie :-)

Ja po kolejnym bieganku:rofl2: ale juz czuje nozki:baffled:
Dusia-to supcio ze juz kluczyki sa:-)
mamma-i jak tam bioderka?
weronikaa-oj chyba nie chce jej sie juz meczyc przy cycusiach:baffled:
asze-to prosimy o foto po takich szalenstwach u fryzjera:tak:
Tez chce isc na zele tylko nie mam kiedy narazie w niedziele dopiero bedzie mini imprezka z okazji 2atek Arusia :-) to znowu zakupki i szykowania ale to nie ucieknie:happy2: ide za chwile prasowac:baffled:

hej! widzę, że dziś dzień piękności:-) mnie też się wreszcie udało dotrzeć do fryzjera:-)wreszcie moja fryzura wróciła do normalności po tych ostatnich eksperymentach z fryzjerami:baffled: miałam ochotę jeszcze na manicure, ale musze lekko pazurki zapuścić (robię tylko na swoich), bo ostatnio z braku czasu obcięłam je najkrócej jak się dało i puściłam samopas:-)

mamma i jak bioderka?

my dziś z Marysią cały dzień na działce - podlewałyśmy strop.. niestety pojawiło się trochę rysek na jednej części:baffled: podobno to nic takiego, ale mnie wkurza!:wściekła/y:

Dominiku, Tymonie i Filipku rośnijcie swoim rodzicom na pociechę
:* :* :*

Witajcie wieczorową porą...

Kasik, no to Arek nieźle daje Ci popalić... może jakieś ćwiczenia na wyładowanie agresji... trampolina:tak:

Asze, szacuneczek za cierpliwość i determinację...:-)

Ewa, prawidłowo:-p:blink:

Mamma, pewnie wsio OK... Ja dopiero pójdę jak dostanę od nowej pediatry skierowanko... a to dopiero w poniedziałek:tak:

Kra, Asze, miłego wieczorku:tak:

Mrowa, za to mój pojechał na basen:laugh2: Kondycję na lato łapie...
A na manicure też bym poszła... ale po ostatnim czyszczeniu truskaweczek na konfitury straciłam długość i zostały mi ogryzki:rofl2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry