reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Mrowa - no jak już planuję to na całego - a zobaczysz , że tak będzie, hahaahahahaaha:-D
tego ci zycze z całego serducha:tak::-)

Tymonku Filipku Dominiczku oby usmiech wam nie schodził z buziek przez nastepny miesiac:-):-)
Areczku najlepszego z okazji 2 latek:happy::-):happy::-)
Skaba to super ze zalany strop:tak: gorzej z mezem:-D
Iza o matko:no::szok: dobrze ze opatrznosc czuwała nad wami uff niestety takich debili nie brakuje:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Ewa ale ci zazdroszcze spania Tosi:zawstydzona/y: mój w nocy czesto sie budzi na jedzonko:no::baffled:

reklama
beti - cieszę sie zę sie moja rada na coś przydała:tak:
u nas diś nocka niesamowita!!!Po wczorajszej całodziennej meczarni z marudnym nie nie wiedzącym czego chce Marcelem zasnął po kąpieli prawie od razu (raz czy dwa podeszłam nasunąc pileuszkę bo się zsynęła i pociagnąc żabę za sznurek;-))noc przespał całą!:szok:aż wstawałam ptrzeć czy oddycha:tak:obudził sie na szamanko o 5.30 a moje piersi były twarde jak kamienie bo nie karmiłam go od 16 poprzedniego dnia bo dostał butle... no i ledwo sutka złapał heheh;-)ale tylko possał chwile i dalej w kimono:rofl2:wstaliśmy o 8.00 uśmiechnęci i wypoczęci a Marcel cały czas gadał sobie - grghhh grghhh i to bulgotanie w gardełku heheh uwielbiam tego słuchać:tak::-):-D
wszystkiego naj naj dla kolegów - dzisiejszych jubilatów:rofl2::rofl2::rofl2:

Haj mamcie:-) dziekuje za zyczonka dla Arusia:-)- to juz 2 lata szok! i dla Domisia:-)
wszystkiego naj na kolejny miesiaczek dla Tymonka i Filipka
Ja jak narazie sie wysypiam do jak kapiel jest o 21 i cycusie tak budzi sie ok 5-5.30 potem cycus i tak do 7-8 roznie jest nad ranem ale luzik no a dzisiaj robimy transport Arka z sypialni do jego pokoju a na jego miejsce idzie Dominis i wkoncu bede mogla sie rozwalic na cale lozko :rofl2:

Wszystkim solenizantom wszystkiego naj!!!!!!!!!!!!

U nas dzisiaj nocka super Michalek spal od 9 do 6, tak juz moze byc :-)
A dzisiaj dostajemy kluczyki do domku. Na 2 jedziemy do adwokata wszystkie papierki podpisac no i odebrac klucze ale sie ciesze. :-D

Iza- to straszne!!!!! Tez bym go chyba rozerwalam jak bym dopadla tego kierowce. Jakis bezmozgowiec

Witam,
Spóżnione życzenia dla ARUSIA-WSZYSTKIEGO DOBREGO
i dla dzisiejszych chłopaków-TEGO CO NAJ NA TEN KOLEJNY MIESIĄCZEK
Podpisuję się na liście marudzących dzieci wczoraj i niestety jeszcze dzisiaj:baffled:W dzień śpimy po pół godzinki i non stop coś jej nie pasuje:baffled::baffled:A tu dzisiaj idziemy sprawdzić czy bioderka już ok,czy jeszcze ten okrutny pancerz mamy nosić-trzymajcie kciuki żeby już było ok...Idę do tej marudy...

Witam:-)
Chciałam położyć chłopców spać i trochę poprasować, ale padł tylko mąż:-),a dzieci dalej buszują:-D
Wszystkiego naj dzisiejszym solenizantom (jubilatom? - zawsze to mylę:zawstydzona/y:) Spadam szykowć boczek na grila, bo idziemy dziś wieczorem:zawstydzona/y:

Mamma trzymam też kciuki żebyście na lato pozbyli się "pancerza"

Dusia, Kasik, Niekat ale Wam zazdroszczę że się wysypiacie. Basia je w nocy tak często jak w dzień czyli co ok 3 godzinki, a dziś około 5.30 wogóle nie chciała zasnąć znowu :baffled: Chyba mamy za gorąco w pokoju, ale nie mogę jej otworzyć okna na noc, bo przy jakimkolwiek hałasie z dworu budzi się.:no: Na szczęście w dzień ma 4 drzemki po godzinę, czasami nawet dłużej, więc nie jest najgorzej.

Wszystkiego Najlepszego dla Arka na 2 latka i dla wszystkich obchodzących kolejną miesięcznicę.

Kra zdradź swój patent na usypianie męża ;-):-D

Spóźnione ale szczere życzenia dla wszystkich chłopaków!:rofl2:

Nie wiem co się ostatnio dzieje z tym moim bejbi - wieczorem nie bardzo chce cyca! Pomamla troszkę i się drze!Wpakuj butle, poje i śpi:baffled: Kurcze, czyżby poczuła luksus jedzenia z butli??:crazy::angry: No i w dzień śpi tak czujnie że kazdy szmer ją budzi, a co gorsze nie da się położyć, tylko mi na rękach śpi :szok::wściekła/y: buuuuuuuuuuuu

Iza - szok :szok::wściekła/y: co za debil!!

reklama
FILIPKU, TYMONKU, DOMINIKU!!! Samych słodkości w życiu!!!:-):-):-)
Ale zazdroszczę wam tych nocek, Zuzia czesto budzi sie na jedzonko.
Weronika moja tez tak spi:baffled: teraz padła i spi z tatusiem:-), bo ja byłam dzisiaj u fryzjera na nowy kolorek, wosk i brewki. ale kobitka tak wolno to wszystko robiła, że zrezygnowałam z układania włosów i całe szczęście bo Zuzia była juz na granicy głodowej:-D:-D
Wieczorkiem pedzimy do znajomych na grilla.
miłego wieczorku!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry