• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

siwona gratulacje!:tak:wielka jesteś!
..ja tak tylko szybciótko...zapomniałam napisać ,ze od niedzieli mamy ząbka! tj Toska ma..prawą dolną jedyneczkę..a i druga tez już tuz..tuż:happy: Przez co jest okropnie niespokojna...,i mało śpi:-(
Właśnie usypia w łóżeczku...ale ją jeszcze słyszę...mruczy sobie:laugh2:..
Miłej nocki dziewuszki i nasze bobaski!

reklama
Witam :-)
Ostatnio mi BB szwankowało, więc posty były dość lakoniczne:crazy:
Przede wszystkim Ninja - bardzo mi przykro z powodu dziadka:-(
Beti, Giza mam nadzieję, że każdy dzień w pracy będzie coraz lepszy:tak:
Siwona ogrooooomne gratki:-D
Mrówa - witaj!
Niekat ja mam tak od kilku nocy - Błażej już zdrowy, ale Jeremi fatalnie - nie śpi, katar dzisiaj jest jeszcze większy, a teraz słyszę, że kaszle:angry::no::wściekła/y:, więc mam go w łóżku. Gdyby chociaż spał, a tu w większości płacz:no:
Jak tak piszecie o postępch maluszków, to ja odnoszę wrażenie, że te drugie dzieci jakieś ekspresowe są - może to dzięki starszemu rodzeństwu:confused: Emiś siedzi już miesiąc, wstaje na nóżki, pełza narazie do tyłu, a dooopkę podnosi jak do raczkowania, ale jest to raczej akt ostatecznej desperacji z powodu fatalnego położenia ....na brzuchu hehehe:-):-D Za to zębów ni klina:crazy:
Zimno u nas jak cholera. Próbowałam wykorzystać śpiworek do wózka (x-laner XA), ale to jakaś lipa jest. Atrapa tylko, bo nijak nie mogę tym dzieciaka zakryć:crazy:, albo ja tępa jestem:sorry2:
Spadam babeczki, bo jutro dłuuugi dzień:dry:

bb nadal szwankuje, więc wybaczcie mi wygląd tego posta :(((( SIWONA ogrooooomne gratulacje!! ja odłożyłam obronę do bliżej niewiadomego jutra :(((( lenia mam i tyle :(( MROWA Kondzik niesamowity :)) może to cecha wspólna dzieci urodzonych 28 lutego, bo Marysia też szaleje :)) cały czas by stała.. i próbuje stąpać:) ja nadal zabiegana.. ale już niedługo, bo domek na ukończeniu :)) a jutro jade z Marysią do neurologa- trzymajcie kciuki!! przepraszam, ze nie odpowiem wszystkim, ale w takiej formie i tak ten post nie jest do przeczytania:(( co z tym bb??

kra to współczuję ci..mam nadzieje że szybko Jeremiemu przejdzie..i będzie ładnie spał:tak:..No i doskonale cie rozumiem.. :-(
Dziś po raz pierwszy miałam całą nieprzespaną noc:no:..Tośka tylko na rękach mi usypiała..a jak tylko ją kładłam do łóżeczka,odrazu wiercenie..rączki w buzi i krzyk:-(..Juz nie miałam sił!Niewiem..ale przypuszczam że to ząbki wychodzące..no i do tego katarek:-(..Gdzieś koło 5 tej dałam jej ciót Ibufenu..popsikałam nosek..i jak zasnęła..to jeszcze śpi..Bidulka!
Za to Alex nie mógł spać u siebie..(za głośno siostra krzyczała..)więc przyszedł do nas.,a tu o dziwo już mu nie przeszkadzało jak płacze..:crazy:.A tatus wyeksmitował do drugiego pokoju..(ale też gdzieś juz po 3ciej..)
Czuję że coś ciężko dziś będzie..do tego jeszcze taka pogoda!!Brrr:-(
beti,giza mam nadzieję że dajecie radę:tak:..a swoją drogą też mi już czasem tęskno za pracą.. A bałagan?-poradzisz sobie z nim w weekend;-)
skaba to cos dziwne że ci szwankuje bb:no:..Ale nie przejmuj się,dało się przeczytać... Czyli domek juz na ukonczeniu? to superowo! a Marysia to będzie jak Kondzik..pewnie razem zaczną chodzić.:tak:
kra a wózek też masz (x-laner XA)? może one są takie że pasują tylko do swojej firmy...a do innego wózka już nie będzie..(a szkoda by było..nie?)

ewa33 to może i mojemu Marcelowi zęby ida bo ostatnio ma wielkie trudności z zasypianiem i ogólenie bardzo marudny się zrobił...a że sa z jednego dnia z Twoją Tosią:tak:
no ale z drugiej strony jak chcę mu pomasowac dziąsełka to sie odwraca i nie chce tego....myslałam zę masaż przyniósłby mu ulge a wygląda jakby pogarszał sprawę:-(:zawstydzona/y:

Cześć Dziewczyny!
Przepraszam ze tak w kratkę jestem:-(, nie mogę się z rozumem pozbierać... Stary ma pod koniec miesiąca audit w pracy więc siedzi do późnych godzin robi papiery No i niestety wszytko na mojej głowie... A do tego moja głupia ambicja bo musze mieć pełne półki przetworów:zawstydzona/y: nooo ale to już ostatki jeszcze tylko dynia, papryka i powidła ze śliwek i koniec nic więcej nie robię.Do tego ten młody pies mi się prawie otruł...:szok: najadł sie albo trutki, albo zapleśniały ser ze śmietnika, albo (co najprawdopodobniejsze) zjadł muchomora który rósł w ogrodzie. No i teraz codziennie jeździmy na zastrzyki. Eeeeeh jak się wali to na całej lini.:-(
Dobrze że przynajmniej dzieciaki mam zdrowe bojeszcze tego by mi brakowało do tej biedy.:-)
Ninka z jedzeniem trochę lepiej... dostaje banana surowego, zupki na ziemniaku lub kaszy mannej i kupiłam te kleiki Nestle "misiowy ogródek" czy jakośtak z brokułami, dynią bananem i malinami, robię jej wieczorem na kolację zamiast flaszki z mlekiem na gęsto... Mam nadzieję że już teraz będzie coraz lepiej.:tak:Kupiłam jej ostatnio w markecie królika ale jeszcze nie gotowałam bo jest zamrożony w całości no i nie wiem co teraz zrobić czy go całego rozmrozić i podzielić znów zamrozić (trochę niezdrowo:dry:) czy całego ugotować i zamrozić ugotowane porcje...tylko szkoda mi tego wywaru
Dziewczyny mam pytanie jakie tłuszcze dodajecie do zupek:confused: Ja na razie daję olej, no ale potrzebne są zwierzęce tłuszcze do rozwoju muzgu, najlepsze było by masło no ale nie mogę z wiadomych powodów

Miesięczniakom życzę zdrowych i słodkich kolejnych miesięcy!!!!

Do zobaczenia mam nadzieję, że jakoś się wszystko uspokoi.

hej
Milla to szlejesz kulinarnie . fajnie ze Nince odmieniło sie z jedzeniem . Ja daje tylko masło wiec nie pomoge:-(
Kra oj prawda to ze drugie idzie jak torpeda;-):-D
Skaba tzrymam mocno&&& cos w tym 28 lutym musi byc:-D
PM mi ortopeda powiedział ze jak sam chce robic rózne wygibasy tzn ze jjest gotowy .
Giza ty zaradna kobitka jestes wiec sie zorganizujesz raz dwa:-)

mojemu tez dolna jedynka wychodzi i tez daje popalic:-p

Melduje si na chwile!! Skończyłam audit ISO!!!! Wczoraj o 3 w nocy!!!:-):-) Za to dzisiaj mam mega migrene:baffled::baffled:. Wlece pózniej bo mi Zuzik nie daje pisac, Milego dnia dziewczyny:-):-)
hhh-n-n9,.:-)jn gf.le4a
To od Zuzi:rofl2:

reklama
asze-to supcio ze praca skonczona teraz juz bedzie luzik:tak: ale zdolna Zuzka :-D buzki
milla-szalona:laugh2: ale fajnie sie potem wyjmuje takie zaprawy:tak: oj szkoda psinki
ewa-oj to faktycznie mialas jazdy w nocy oby dzisiejsza nocka byla spokojniejsza
giza-wpadniesz w rytm pracy+ 2 dzieciaczkow to bedzie juz lzej dasz rade
siwona gratulacje
A ja zalamka :-( wczoraj bylam u rodzicow i wracajac do domu to plakalam tacie juz sie nasilil chyba tan parkinson i niski poziom cukru i jak przez ostatnie 2 dni malutko jadl tak wczoraj juz praktycznie w ogole i ma odruch wymiotny juz takl schudl lezy przybity tyle ze mama na chamca go wziola pod pache i kazala mu sie ruszac ja mu nogi troche przesowalam troche sam zrobil pare krokow nie umialam na to patrzec i poszlam sobie poplakac patem dalej bylam z nimi jak mowi to go w sumie zrozumiec nie idzie siostra do poludnia byla go troche nakarmic to oboje plakali bonciu niech go juz wezna do tego szpitala i dadza kroplowke bo on nic nie chce jesc. Dobrze ze mam co robic przy chlopakach bo tak to bym caly czas wyla. Mama wziela wolne i czeka na info ze szpitala chyba na sosnowcu bedzie lezal to nie idzie patrzec na takie cos.:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry