• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Witam:-)
ja tylko na chwilkę, bo strasznie się za Wami stęskniłam:tak:

Siwona, wielkie gratulacje!!! To ty też już pracująca... lepsze takie przywitanie niż wielki płacz:tak:
Niekat, przedwczorajsza nockę naprawdę świetną miałaś... ciasno, ale za to rodzinnie;-)
PM, nie takie przerażone... one są po prostu niezmordowane... szczególnie 2 panienki, które niby są milutkie, ale takie gaduły i wiercipięty:no::-D
A z Tosi to gorąca dziewczyna... pozazdrościć takiej krwi:tak:
Co do ćwiczeń, to ja mam na codzień w parcy... ciekawe czy mi waga spadnie po kilku miesiącach;-)
Kra, zdrówka dla młodego:tak:
Ewa, zdrówka dla Alexa i oby nie przeszło na innych członków rodziny:tak: Gratulki zebolka:-)
My też palimy w kominku, bo tylko takie mamy ogrzewanie... teraz jest 26 stopni, a rano jak wygaśnie nawet 18:szok:
Mrowa, a my mamy na drugim poziomie już 2 miesiące... tylko schylać się jest gorzej, bo plecki już nie takie młode:-p:laugh2: a co do tego, że wyglądasz jak w ciązy, to chyba przesadzasz...:tak:
Giza, u mnie podobnie, ale nadrabiam wieczorem... jedyne co to pozmywam i zamiotę, a i jeszcze pranie wstawię... albo obiad;-) a według męża i tak się nie przemęczam:no:
Skaba, dobrze,że jesteś już obecnana w temacie pediatrów:tak: no i ładnie milenka już sobie radzi jak na jej miesiące... miłego rehabilitowania się... swohją drogą ja chyba tez powinnam się wybrać do neurologa z małą, bo sama wizyta u ortopedy mnie nie zadawala:tak:
może pisz tak jak radzi Ninja w word'ie...
Milla, oj to się narobiło...:no: nie wiem nic o tłuszczach, więc nic nie doradzę:-(
Asze, czekamy na więcej info... i super , że Zuzia już się tu udziela;-):laugh2:
Kasik, to przykre... :-(mam nadzieję, że w szpitalu się trochę podkuruje i poprawi się jego stan...:tak:
A co do filmiku, to co to będzie jak będzie starszy jak już teraz tak reaguje na buziaki dziewczyny... wręcz się ich domaga... i tylko te paparazzi:laugh2::-p
Stefanna,
gratulacje dla Martynki kolejnego, już 4 zebulka:tak:
Marteczka, na pewno u siebie Zuzai będzie spokojniejsza... wiem to z własnego doświadczenia...:tak:
Remeny, swietnie, że Jacuś taki mobilny się robi... gorzej z tymi drzemkami... ale nie martw się , też przez to przeszłam i teraz jest już lepiej...może to żąbki:tak: podobno Jola spi jak mnie nie ma (5 godzin) dwa razy po godzince...:-) No i z irenki to prawdziwy przedszkolak...

Dobrej nocy, dobrze, że jutro mam na 11:tak:

reklama
stefanna ale jestescie zębate :)) gratuluję!!!nadal bb nie działa jak powinno- nie moge używać pogrubień, podkresleń, ani emotikonek.. nie wie od czego to zalezy :((

Dzięki Skaba! A co do BB to może Ci komputer nawala, bo chyba tylko Ty masz problemy z forum...?!:confused:
Zaglądaj do nas częściej Kochana i pochwal się daszkiem, bo chyba Panowie już układają dachóweczkę ;-):tak:?!

Witam!
Moje dziecię dopiero zasnęło:szok:, cos ostatnio bardzo kiepsko u nas ze spaniem, i w dzień i wieczorem. Oczywiście spi ze mną w łóżku, łóżeczko jest tylko na chwilę. Ale dzisiaj mi coś niewyraźna jest, chyba sie jutro wybierzemy do pediatry. A tak ogolnie to u nas wszystko ok, Zuzik rośnie, gada jak najęta "dadadada" albo "babababa", niestety ani "mamama" ani "tatatata":tak:Mamy też drugiego ząbka na dole i chyba pójdą górne bo maruda straszna. Milo nauczył ją dawać cześć, wyciaga rączki, szczególnie do taty. Smieszka jest ogromna:-):-)
Siwona ogromne gratulacje!!!:tak::tak:
PM zazdroszcze tego aerobiku, fajnie masz. Ja nie moge chodzic bo jest u nas o 20.00 a o tej godzinie to my sie kąpiemy, karmimy i próbujemy spać:-):-), ale moze jak już przejdziemy kiedys na butlę to będę mogłą sie wyrwać:tak:
Ewa gratulacje zębola:-)
Mrówa Ty szczuplaku narzekasz na swoja figurę??? Chciałabym wyglądać tak jak Ty!!:tak::tak: Niezły facet z Kondzika, pewnie będzie szybko biegał:tak:
Giza :-D:-D:-D, ubawiłaś mnie setnie tym postem. A bałaganem sie nie martw, ja przez to ISO tez mam, ale dom jest do mieszkania a nie do sprzatania:tak::tak::tak:
Skaba ładnie Marysia idzie do przodu, ja coś czuje że Ci modelka rośnie, jeszcze bedzie o niej głośno w świecie:tak:
Remeny zagladaj cześciej, zdjęcia jakieś może??? Gratulacje własnego kąta:tak::tak:
Kra, Ewa zdrówka dla dzieciaków:tak::tak:
Kasik przykro mi z powodu Twojego Taty. Trzymaj sie dzielnie. Tulę i ściskam:tak:
Beti jak tam Ci idzie w pracy?? Jak Jola sie trzyma bez Ciebie??
Stefanna gratuluje ząbka- to już 4?? Nieźle:tak::-)
A co do mojej pracy to mam nadzieje na jakies większe pieniażki, musimy kupić drzwi wejściowe, bo nam się jedne popsuły i są w ogóle stare a zima idzie, mówili dzisiaj że sroga będzie, trzeba zadbac o ciepło. Dzisiaj było tak zimno, ze już ogrzewanie włączałam. No i Milo na zime musze ubrać:tak: a on rośnie jak na drożdżach:-). Miłej nocki dziewczyny:-)
Aha dziewczyny co myślicie o szczepieniu przeciwko grypie?? Ja się zastanawiam.

Remeny u mnie drzemki w dzień wyglądają zazwyczaj tak samo i są tylko 2:crazy:
Skaba tzn jak Marysia główkę przekrzywia?Bo myślę,że może i ja się powinnam o to obawiac,szczególnie,że od porodu jej się ta główka jeszcze nie "uforowała"na równą.:no:,A i ma takie krosteczki na policzkach pod oczkami i jak babce dzisiaj pokazałam to mowiła żeby jej ograniczyc produkty mleczne:baffled: z czego tu ograniczyc i smarowac,smaruję tym i owym już ponad miesiąc i nie znikają i z czego tu ograniczyc
Jezu jestem w szoku z tym staniem i raczkowaniem dzieciaczków a Zuzia Asze na zdjęciu już mnie rozwaliła:szok:
Boże my naprawdę ewoluujemy:laugh2:

Skaba super ze z Marysia wsio ok :-D poćwiczycie troszke i bedzie git:tak:
Remeny witaj kope lat :-* to jacus super sei rozwija i raz dwa bedzie śmigał sam świetnie ze Irenka sie zaaklimatyzowała:tak::-)
Asze pogratuluj Zuzi zabka:-) ja nie szczepie przeciw grypie

a my dzis do szczepienia idziemy ale nieiwem czy cos z tego bedzie bo Kondzioszka katarek ma:dry:

no ja nie mogę!!!zapomniałam wziąść laktator z domu i sama ta świadomośc sprawia że mnie cisnie mleko... a jeszcze nie czas na odciaganie....:-(chyba będe musiała pogadać z szefem zeby mi dał auto i sie przelece do domu (a przy okazji oddam firmowy odkurzacz do naprawy- to moze sie zgodzi heheh)

No a wczoraj umarła małżona babcia :-( Wspaniała kobieta.. Fakt, że miała już 95 lat ale umysł jaśniejszy niż mój... Tymon jest jej 31 prawnuczkiem i zawsze wiedziała, które dziecko kogo jest i ile ma lat...
Wkurzona jestem o tyle, że chyba nie dam rady pojechać na pogrzeb, bo małżon na poligonie na Pomorzu, nie mam chwilowo samochodu a od ojca nie chcę pożyczać bo zaraz będzie mi gadal, że coś mu nie tak chodzi po mojej jeździe :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: A do Częstochowy jednak kawał drogi :wściekła/y:
Cóż, jak nic nie wykombinuję to może po prostu pójdę tutaj do kościoła się pomodlić w godzinę pogrzebu...

mrowa1 kurcze wiesz co już nie wiem co jej dawać, wczoraj dostała brzoskwinię ugotowaną i super zero reakcji (na razie)
asze mój małżon właśnie walczy z dokumentacją do ISO
Kasik straszne tak patrzeć i czekać na nieuniknione
PM1 ja masła nie mogę, słoiczki też nie wchodzą w grę bo wszytkie konserwowane są sokiem jabłkowym, a Nina ma straszny odczyn alergiczny na nawet minimalną zawartosć soku jabłkowego
ewa33 No to wczoraj przechwaliłam... Przemo gil do pasa kicha prycha i marudzi teraz czekam na Ninkę, profilaktycznie podaję jej wit C
A co do psa to już wszytko ok wczoraj już mi zrobiły na podwórku "jesień średniowiecza"
stefanna jak będziemy jechac do Katowic do Ikei to staniesz gdzieś na drodze to Ci podrzucę :-)
PM1 pisze:
Stefanna- ja też się muszę pochwalić:tak:, że waga mnie zadowala, bo mam 2kg mniej jak przed ciążą
kurcze a mi stanęło i cały czas mam 5+ Nie jadam pieczywa, ziemniaków ryżów, trochę makaronu razowego do zupy i generalnie samo mięso i warzywa i dooopa chyba musze znaleźć czas na bieganie 2-3 razy w tyg bo tak na samej diecie chyba się nie da
Oooo resztę doczytam później bo Ninucha skrzeczy

Haj ja na momento bo Arecki juz mnie ciagnie do pokoju bawic sie, dzieki dziewczyny za wsparcie chcialam wam napisac ze w poniedzialek tata ma byc w Sosnowcu w szpitalu wiec uf to tylko albo az 4dni oby bylo ok. Bylam u nich wczoraj to zjadl troche musu jablkowego bo mial smaka i pije rozcienczony sok kubus to jak juz szlam do domku to nakupowalam mu jeszcze troche soczkow-zawsze cos! Ale jak popatrzyl na mnie to te jego oczy byly takie dziwne nie wiem nie potrafie tego opisac nie takie jak zawsze ale to moze juz z nie wyspania z bolu itd oby do poniedzialku to bede juz spokojniejsza!!!
Ninja przykro mi ze znowu pogrzeb w rodzinie ach same przykrosci (*) i sorki ze tu pisze ale to na szybciutko fajnych masz facetow a le Tymon jest jak cukiereczek slicznosci-widze tez robisz takie filmiki z fotek i podklad muzyczny fajniusie
buzki dla wszystkich

reklama
Kasik oby w szpitalu ulżyli twojemu tacie:-(
Ninja tak mi przykro :-(:-(:-(:-(:-(szkoda ze nei bedziesz mogła uczestniczyc w pogrzebie ale jak sama piszesz idz do kościoła i ta mszę an której bedziesz ofiaruj w intencji babci. Buziaki trzymaj sie
Niekat i co udało sie?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry