beti1982
III'2008 i IV'2010
Witam:-)
ja tylko na chwilkę, bo strasznie się za Wami stęskniłam
Siwona, wielkie gratulacje!!! To ty też już pracująca... lepsze takie przywitanie niż wielki płacz
Niekat, przedwczorajsza nockę naprawdę świetną miałaś... ciasno, ale za to rodzinnie;-)
PM, nie takie przerażone... one są po prostu niezmordowane... szczególnie 2 panienki, które niby są milutkie, ale takie gaduły i wiercipięty

A z Tosi to gorąca dziewczyna... pozazdrościć takiej krwi
Co do ćwiczeń, to ja mam na codzień w parcy... ciekawe czy mi waga spadnie po kilku miesiącach;-)
Kra, zdrówka dla młodego
Ewa, zdrówka dla Alexa i oby nie przeszło na innych członków rodziny
Gratulki zebolka:-)
My też palimy w kominku, bo tylko takie mamy ogrzewanie... teraz jest 26 stopni, a rano jak wygaśnie nawet 18
Mrowa, a my mamy na drugim poziomie już 2 miesiące... tylko schylać się jest gorzej, bo plecki już nie takie młode
a co do tego, że wyglądasz jak w ciązy, to chyba przesadzasz...
Giza, u mnie podobnie, ale nadrabiam wieczorem... jedyne co to pozmywam i zamiotę, a i jeszcze pranie wstawię... albo obiad;-) a według męża i tak się nie przemęczam
Skaba, dobrze,że jesteś już obecnana w temacie pediatrów
no i ładnie milenka już sobie radzi jak na jej miesiące... miłego rehabilitowania się... swohją drogą ja chyba tez powinnam się wybrać do neurologa z małą, bo sama wizyta u ortopedy mnie nie zadawala
może pisz tak jak radzi Ninja w word'ie...
Milla, oj to się narobiło...
nie wiem nic o tłuszczach, więc nic nie doradzę:-(
Asze, czekamy na więcej info... i super , że Zuzia już się tu udziela;-)
Kasik, to przykre... :-(mam nadzieję, że w szpitalu się trochę podkuruje i poprawi się jego stan...
A co do filmiku, to co to będzie jak będzie starszy jak już teraz tak reaguje na buziaki dziewczyny... wręcz się ich domaga... i tylko te paparazzi

Stefanna, gratulacje dla Martynki kolejnego, już 4 zebulka
Marteczka, na pewno u siebie Zuzai będzie spokojniejsza... wiem to z własnego doświadczenia...
Remeny, swietnie, że Jacuś taki mobilny się robi... gorzej z tymi drzemkami... ale nie martw się , też przez to przeszłam i teraz jest już lepiej...może to żąbki
podobno Jola spi jak mnie nie ma (5 godzin) dwa razy po godzince...:-) No i z irenki to prawdziwy przedszkolak...
Dobrej nocy, dobrze, że jutro mam na 11
ja tylko na chwilkę, bo strasznie się za Wami stęskniłam

Siwona, wielkie gratulacje!!! To ty też już pracująca... lepsze takie przywitanie niż wielki płacz

Niekat, przedwczorajsza nockę naprawdę świetną miałaś... ciasno, ale za to rodzinnie;-)
PM, nie takie przerażone... one są po prostu niezmordowane... szczególnie 2 panienki, które niby są milutkie, ale takie gaduły i wiercipięty

A z Tosi to gorąca dziewczyna... pozazdrościć takiej krwi

Co do ćwiczeń, to ja mam na codzień w parcy... ciekawe czy mi waga spadnie po kilku miesiącach;-)
Kra, zdrówka dla młodego

Ewa, zdrówka dla Alexa i oby nie przeszło na innych członków rodziny
Gratulki zebolka:-)My też palimy w kominku, bo tylko takie mamy ogrzewanie... teraz jest 26 stopni, a rano jak wygaśnie nawet 18

Mrowa, a my mamy na drugim poziomie już 2 miesiące... tylko schylać się jest gorzej, bo plecki już nie takie młode

a co do tego, że wyglądasz jak w ciązy, to chyba przesadzasz...
Giza, u mnie podobnie, ale nadrabiam wieczorem... jedyne co to pozmywam i zamiotę, a i jeszcze pranie wstawię... albo obiad;-) a według męża i tak się nie przemęczam

Skaba, dobrze,że jesteś już obecnana w temacie pediatrów
no i ładnie milenka już sobie radzi jak na jej miesiące... miłego rehabilitowania się... swohją drogą ja chyba tez powinnam się wybrać do neurologa z małą, bo sama wizyta u ortopedy mnie nie zadawala
może pisz tak jak radzi Ninja w word'ie...
Milla, oj to się narobiło...
nie wiem nic o tłuszczach, więc nic nie doradzę:-(Asze, czekamy na więcej info... i super , że Zuzia już się tu udziela;-)

Kasik, to przykre... :-(mam nadzieję, że w szpitalu się trochę podkuruje i poprawi się jego stan...

A co do filmiku, to co to będzie jak będzie starszy jak już teraz tak reaguje na buziaki dziewczyny... wręcz się ich domaga... i tylko te paparazzi

Stefanna, gratulacje dla Martynki kolejnego, już 4 zebulka

Marteczka, na pewno u siebie Zuzai będzie spokojniejsza... wiem to z własnego doświadczenia...

Remeny, swietnie, że Jacuś taki mobilny się robi... gorzej z tymi drzemkami... ale nie martw się , też przez to przeszłam i teraz jest już lepiej...może to żąbki
podobno Jola spi jak mnie nie ma (5 godzin) dwa razy po godzince...:-) No i z irenki to prawdziwy przedszkolak...Dobrej nocy, dobrze, że jutro mam na 11

z czego tu ograniczyc i smarowac,smaruję tym i owym już ponad miesiąc i nie znikają i z czego tu ograniczyc