• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Marcóweczki 2008 - wątek główny

Ninja dzięki ale nic z tego:no:nadal to samo
Weronika świetne wieści kochana przynosisz:happy:!Strasznie gratuluję!:-)Super,że tak ci się wszystko zaczęło układac,to mąż będzie miał już z głowy:dom,syn a drzewo jest?Ja też na początku myslałam,że Zuzia to Fifi:tak:.Kurcze prawie wszystkie dziewczyny mają "parki",farciary;-)
Sabincia i Telma się nie odzywały przez ten czas jak mnie nie było?

reklama
Ooo 900postów nastukałam już:szok:
Kra na pocieszenie to mój truteń też sobie czasem tą jedyną drzemkę odpuszcza ale wtedy wcale o 19 nie idzie spac.
Rety mogłaby byc już ładna wiosna:crazy:
Stefanna no to już bliżej niż dalej macie,szybko wam to idzie wszystko,ze szok:szok:,ale "jak jest kasa to i robota idzie":tak:Jesus!Jak ja bym tak już chciała...

Dusia - fajnie wybrać się do akwarium, szkoda, ze u nas nie ma takiego z prawdziwego zdarzenia.
Marteczka - smutne, że zostałaś sama, ale czas szybko minie, a kaska na mieszkanko się przyda. Dziewczyny się nie odzywały niestety.
Weronika - gratulacje!!! Fajnie, że będziesz miała parkę. Trzymam kciuki, żeby Nelcia była zdrowa.
PM - podziwiam, że jesteś taka zachwycona karmieniem z piersi, a nie zdarzyło Ci się, żeby Tosia Cię dziabnęła?
Kra - tez bym chciała, żeby Emilka skupiła się chwile na obrazkach w książeczce, ale jej największą frajdę sprawia przewracanie kartek. Co najdziwniejsze, nigdy nie trzyma książeczki do góry nogami - nawet jak ją tak weźmie, to odwraca prawidłowo - tak samo gazety, czy jakiekolwiek obrazki.
Stefanna - gratulacje postępów Martynki i zaawansowania robót. Jeszcze troszkę cierpliwości i się przeprowadzicie.

Emilka od "zawsze" ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia - ok 2-óch godzin. No i od kiedy poszłam do pracy, to zwykle budzi się przed siódmą - nawet w weekendy. Już niestety nie daje mi pospać.

Stefanna - no super! Szkoda że chorubsko dopadło dziewczynki, oby szybko przeszło;-) Martynka mała gaduła:-)
To domek już na finiszu :rofl2: czekamy na fotki.
Nam się mieszka świetnie, jak pisały dziewczyny dopiero u siebie Nela jakaś taka "spokojniejsza" i rytm wreszcie swój mamy:-)
Ale gratów nam brakuje .... elewacja, płot, wjazd (pewnie asfalt bo po kostce to by w zimie zjechał :crazy: a kostka to pod samym domem), nie ma płytek na tarasie i na wejściowych schodach, nie wspomnę już o meblach w Małej pokoju, salonie i u nas :-( no ale grunt że u siebie jesteśmy!:rofl2:

Ciesze się że przeprowadzka tak blisko i odzywaj sie częściej! Prosimy też o fotki dziewczynek :tak:

Ninja- czy ja wiem czy puchnie, chyba bardziej ja bo to ja właśnie synka tak bardzo wyczekiwałam :rofl2::-):rofl2:
Kra - oj fruwam :-):happy::-) obdzwoniłam kogo tylko mogłam jak sie dowiedziałam o sisiorku :zawstydzona/y::-)
Oj to daje Emiś w kość mamusi, moja śpi 2x ale jak czasem "przejdzie" jej jedno spanie to później jest straszna :wściekła/y:
Marteczka - jabłoń i śliwkę posadził na tamtą wiosnę, to chyba sie liczy :confused::-D

Weronikaa, super, że będziesz miała parkę. Zobaczysz jak dzieci mogą się różnić od siebie. A poza tym wydaje mi się, że to jest fajnie dla dzieci jak mają rodzeństwo przeciwnej płci. A co do domu, to pomału i wykończycie wszystko.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry