Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przegladne pobieznie na dniach o czym plotkowalyscie.Najwazniejsza wiadomosc na dzien dzisiejszy ze mamy chlopca Dziecie rosnie i rozwija sie super.
. Dobrze, że się to tak pomyślnie skończyło. Co za cioł z tego lekarza. Ja to chyba bym sobie nie darowała i poszła do niego i strzeliła mu miedzy oczy
(chociaż szkoda nerwów). A tu jeszcze taką kasę zgarnął za wizyte
.
.
:-) jak to bywa w długi weekend
.
my wyjeżdzamy tylko w czwartek a resztę wolnego spędzamy sobie w domku odpoczywajac.Mężus mi sie rozchorował, Oli pokasłuje wiec oboje siedzą dziś w domu:-(a ja mądra oczywisćei zapomniałam zabrac męża zwolnienia do pracy (pracujemy w jednej firmie) i teraz pewnie będzie musiał wstac z łózka i sam je tu dostarczyć bo dziś ostatni dzień co może
oj chyba bedzie nieco zeźlony
za to nad ranem budziałm sie co chwila jakbym bała sie że zaśpię
dziś ostatni dzien pracy przed dłuższym wolnym i tak sie z tego cieszę że aż mi sie chciało przyjść
w poniedziałek będe musiała jeszcze wytrzymać 8H za biurkiem a potem do lekarza i wreszcie może dowiem sie czy Motylek jest zdrowy.... początek tego tygodnia nie był dla mnie super fajny:-(poniedziałek - przejscia z lekarzem na dłuuugo wyczekiwanej wizycie; wtorek - duchy z mojej przeszłosci wtranżoliły mi sie w życie - i znów stres
i tylko rycze bo nie mam sił

dobzre ze wszystko się dobzre skończyło:-)
byłam wczoraj u internisty podbić kartę ciązy i mi dała skierowanie a że idę jeszcze na miasto to załatwie wszystko od razu;-)
, domy przystrojone...Doris, dzieki za wyjasnienie, ale nie wiem czy dobrze zrozumialam. Czyli jesli doktorka boi sie wypisywac zwolnienia, powinna mi napisac zaswiadczenie w jakich warunkach nie moge pracowac. Wowczas jesli pracodawca nie spelni moich warunkow (nie ma dla mnie stanowiska) to moge dalej siedziec na chorobowym?
Dobrze to zrozumialam ??
A co z komisja? Bo po pol roku ciagu chorobowego staje sie na komisje.
hehe się poczułam jakbym dostała od Ciebie kopa w doope...
niekatjuż nie wolno się zadręczać niczym!!!!![]()
i dobrze
zdecydowanie za duzo mysle o swoich smutkach zamiast korzystac z radości jaka niesie mi ciąża;-)
pytam sie jej co tam jest i pokazuje na górę brzucha a ona: jedzonko
a tu na dole?: nasz dzidziuś
:-)